- Poruka
- 29.367
Tuđu decu ne gajim.To prepuštam koje kakvim nesrećnicima koji skupljaju tuđe otpatke.Imam važnija posla sad, evo ti dete...
Brinem se i gajim isključivo svoju decu.Ništa im ne fali.Nikad ni nije a pogotovu sada.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Tuđu decu ne gajim.To prepuštam koje kakvim nesrećnicima koji skupljaju tuđe otpatke.Imam važnija posla sad, evo ti dete...
Tema nije "tudje dete", to je kompleksnija tema.Tuđu decu ne gajim.To prepuštam koje kakvim nesrećnicima koji skupljaju tuđe otpatke.
Brinem se i gajim isključivo svoju decu.Ništa im ne fali.Nikad ni nije a pogotovu sada.
Otac je detetu potreban od prvog trenutka rođenja.Otac je uvek potreban.Od 22 godine braka 8 godina sam trpeo poremućenu gubitnicu i njeno svakodnevno iživljavanje na meni samo da bi deca imala oca i da ih odvratni degenerik ne bi povukla sa sobomu propast.Kada su deca dovoljno porasla.Tema nije "tudje dete", to je kompleksnija tema.
Ovde se bavimo koj će krasni ćale detetu pre puberteta?
Primetio sam da keve mnogo dopuštaju decama i onda kad vide da su zasrale onda plaśe malu decu ćaletom kao ink izitorom.
Ma nemoj?
Dokle?
Brate.E jbg i ti sad ..
Dobro.Daj siže.Ali tema nije trebala da ide u ovom smeru...
Gotovo sad...Dobro.Daj siže.
Šta je poenta?
@Stojkov Menidjer i ovo.Brate.
Dvoje dece Darth Vader odgajio.A ne ludača.
Pusti me u pi.čku materinu.
Brate pričamo j.ebo ga ti ovo je forumGotovo sad...
Kasno je to , snaci ce se kod drugarica sa 12, nije to kao nekad...I da mu plati kuravu s 15 da skine mrak![]()
Do sedam godina dete je majčina odgovornost.Upoznali ste se ne LJiS i posle malo djidji-midji eto DESILO SE.
Šta se "desilo"?
Nemam pojma.
Kako vreme odmiče žena, a to joj Božja uloga, sve čeśće vam uvaljuje dete (Božiju ulogu) koje još malo da bi sa njim gledali utakmicu na stadionu i popili koje pivo. Za sve to treba vremena a ja sam čitao da je maloj deci potrebnija majka. One to umeju.
Autor ovih redova je patrijahalno zatucan i nema nameru da išta menja po tom pitanju.
Šta vele dragi forumaši?
![]()
Tako je!Do sedam godina dete je majčina odgovornost.
Posle očeva.
Sin sa ocem na njivu, ćerka s majkom u baštu.Tako je!
Konačno smislen odgovor.
Vodiš malog na pecanje pa tamo sa 11-12 na stadion pa ramo sa 15-16 na pivo, kako da razlikuje, śta valja...
Prvi put s ocem na vutrenjeSin sa ocem na njivu, ćerka s majkom u baštu.