Šta raditi kad žena počne da vam uvaljuje dete?

Tuđu decu ne gajim.To prepuštam koje kakvim nesrećnicima koji skupljaju tuđe otpatke.
Brinem se i gajim isključivo svoju decu.Ništa im ne fali.Nikad ni nije a pogotovu sada.
Tema nije "tudje dete", to je kompleksnija tema.

Ovde se bavimo koj će krasni ćale detetu pre puberteta?
Primetio sam da keve mnogo dopuštaju decama i onda kad vide da su zasrale onda plaśe malu decu ćaletom kao ink izitorom.

Ma nemoj?
Dokle?

Tema nije "tudje dete", to je kompleksnija tema.

Ovde se bavimo koj će krasni ćale detetu pre puberteta?
Primetio sam da keve mnogo dopuštaju decama i onda kad vide da su zasrale onda plaśe malu decu ćaletom kao ink izitorom.

Ma nemoj?
Dokle?
Otac je detetu potreban od prvog trenutka rođenja.Otac je uvek potreban.Od 22 godine braka 8 godina sam trpeo poremućenu gubitnicu i njeno svakodnevno iživljavanje na meni samo da bi deca imala oca i da ih odvratni degenerik ne bi povukla sa sobomu propast.Kada su deca dovoljno porasla.
:)
Bio je to divan dan.
Samo sam ustao jedno jutro i sa osmehom se spakovao i otišao.

Upoznali ste se ne LJiS i posle malo djidji-midji eto DESILO SE.
Šta se "desilo"?
Nemam pojma.

Kako vreme odmiče žena, a to joj Božja uloga, sve čeśće vam uvaljuje dete (Božiju ulogu) koje još malo da bi sa njim gledali utakmicu na stadionu i popili koje pivo. Za sve to treba vremena a ja sam čitao da je maloj deci potrebnija majka. One to umeju.

Autor ovih redova je patrijahalno zatucan i nema nameru da išta menja po tom pitanju.

Šta vele dragi forumaši?
:ceka:
Do sedam godina dete je majčina odgovornost.
Posle očeva.

Back