Нека несаница ме ухватила, па и ја сам себе ухватих како размишљам на глас. У дилеми сам, а можда и нисам, откуд знам. Елем, већ једно три месеца "блејим" да тако кажем са "старом" познаницом. Знамо се из средње школе, одувек се ложила на мене али оно, ја сам био неки други фазон од ње тада и нисам јој придавао значај. Но на страну сада то, то су клиначки фазони били, да се осврнемо на ово данашње. На једном рођендану сам је видео и био у фазону ууу јбт откуд ти, она исто откуд ти, и ето миц по миц мало "изблејасмо" и зближисмо се.. Дакле неких мало мање од три месеца се виђамо и спавамо да будем отворен. И све би то било супер да она није још званично удата, додуше јесте да живи сама и тај њен бивши никакав контакт нема са њом, али ето. Но, није ни то највећи проблем, проблем је то што је она ај' да тако кажем пуна лове и све је у неком трипу да је гледам због новца. А што је највећа фора она је мене и ономад у средњој цимала, а и сада на том рођусу. Има неки гадан трип да сви са њом блеје из неке користи. Ок, има бруталну гајбу, кола, лове, можда и разумљиво, али где сам ја у тој причи?! Крив сам можда што спавам са њом док је још некоме законита супруга, али са друге стране размишљам да и нисам, не живе заједно, не вара га самном, све је у судском поступку и то је то. И све можда ово на страну, дошли смо до тачке тешког мимоилажења. Отац јој има фирму, нека фабрика за рециклажу, и она навалила да ме убаци код ћалета у фирму као неког пословођу. Ја нит сам хтео то, нити хоћу, нит ишта. И на све то она мени мртва хладна каже у фазону "ти си гори од свих". Као ови други облећу око мене и моле Бога да добију прилику какву ја теби нудим.. Имам трип да би то све била медвеђа услуга, и неко потенцијално пребацивање. Ја сам у фазону оно водимо љубав и дај да на томе остане, док она има скроз друге планове. Дал да је отерам у к, а не умем тако са људима који су колико толико ок према мени, или шта ми је чинити. Проблем је што она мене види само у тој улози, да будем код њеног ћалета у фирми и то је то.