Шта радити браћо

Čujem i violine u pozadini, rasplakaćeš me :)
Kako misliš "ne umem bezbolno"? To kažeš kao da ti odgovara bolan kraj. Prekini ako ti nije stalo do te cure, na vrijeme. Jedino to je pošteno. Inače, da ganjaš neki moral i da si dobrica ne bi ni ebavao udatu, samokažem :manikir:
Јој брате што си тешка. Као црна земља.

Никада такав нисам био, далеко од тога. Једноставно не умем да ставим до знања да нећу то што жели. Не умем безболно. Добра је девојка јако, али не уклапам се никако у њене планове. Нити сам исте имао уопште, једноставно мислио сам да ће бити пролазна авантура и то је све. Нити сам се надао неким озбиљним причама и плановима, нити ми то у овој фази живота треба. То је све.
Zasto je, pre svega ,nisi pitao sta ona misli ?
Zasto joj nisi ,pre svega rekao sta ti mislis?

Зато што нисам уопште мислио да ће се потегнути било која озбиљнија прича. Ружно звучи, али мислио сам да је у фазону крес шеме и то је то. Међутим..
Tvoj problem je u tome sto se pravis naivan, pa sve nesto mislis a nista ne proveravas.

Mozda zbog toga imas nesanicu, sto si neodgovoran?
Pokusaj da budes odgovoran;mozda ti se vrati san.

Mogao si recimo da mislis da je u procesu razvoda i da joj je jos jedan takav stres najmanje potreban u ovom trenutku.

Отац јој има фирму, нека фабрика за рециклажу, и она навалила да ме убаци код ћалета у фирму као неког пословођу.
Iskreno, ne znam sta bi ti savjetovao.
Bilo bi super tako uvaliti se nekome, ali opet, tamo bi kod svih bio poznat kao Швалер директорове кћери.
Kako bi vrijeme odmicalo, mozda bi postalo jos gore, pa bi te ljudi poceli nazivati Секундарни муж директорове кћери.
Iskreno, cudna mi je ta zenska.
Volio bi popricati s njenim suprugom u razvodu, zbog toga sto ne znamo sta se tu dogodilo, mozda je na kraju ispalo da je covjek zbog necega utekao glavom bez obzira.
Jednostavno mi je u toj prici previse nepoznanica i nekako mi se cini da ta u krevetu mirna cura ima i neko sasvim drugo lice, kucicu od medenjaka u sred sume i tako to.
Bilo bi jako lijepo kada bi moglo ostati iskljucivo na seksu, stajaznam, da u tvom prisustvu ne prica o tome kako te zamislja kao pocesljanog poslovodju s leptir masnom oko vrata.
Isto jedna bitna stvar - ne znam da li ima djece, pa te mozda trazi za rasplod.
Dobro razmisli o svemu prije nego se upustis u nesto ozbiljnije.

A mozda je i zenska na mjestu, a ja sam paranoidan, medjutim, tesko je zakljuciti ovako dok citam, trebao bi je covjek barem upoznati.

Iskreno, ne znam sta bi ti savjetovao.
Bilo bi super tako uvaliti se nekome, ali opet, tamo bi kod svih bio poznat kao Швалер директорове кћери.
Kako bi vrijeme odmicalo, mozda bi postalo jos gore, pa bi te ljudi poceli nazivati Секундарни муж директорове кћери.
Iskreno, cudna mi je ta zenska.
Volio bi popricati s njenim suprugom u razvodu, zbog toga sto ne znamo sta se tu dogodilo, mozda je na kraju ispalo da je covjek zbog necega utekao glavom bez obzira.
Jednostavno mi je u toj prici previse nepoznanica i nekako mi se cini da ta u krevetu mirna cura ima i neko sasvim drugo lice, kucicu od medenjaka u sred sume i tako to.
Bilo bi jako lijepo kada bi moglo ostati iskljucivo na seksu, stajaznam, da u tvom prisustvu ne prica o tome kako te zamislja kao pocesljanog poslovodju s leptir masnom oko vrata.
Isto jedna bitna stvar - ne znam da li ima djece, pa te mozda trazi za rasplod.
Dobro razmisli o svemu prije nego se upustis u nesto ozbiljnije.

A mozda je i zenska na mjestu, a ja sam paranoidan, medjutim, tesko je zakljuciti ovako dok citam, trebao bi je covjek barem upoznati.
Ма откуд бре мирна у кревету.. Друже то су порнићи уживо.. Рекао сам да је мирна класичном тролеру..

Но, није ни то највећи проблем, проблем је то што је она ај' да тако кажем пуна лове и све је у неком трипу да је гледам због новца. А што је највећа фора она је мене и ономад у средњој цимала, а и сада на том рођусу. Има неки гадан трип да сви са њом блеје из неке користи.
Batice, ovdje si mogao debelo poentirati.
Ja bi rekao da jedino sto od nje trazim je seks, ni novac, ni posao poslovodje kod tate me ne zanima, dinara nikada da na mene ne treba potrositi, jedino bi bilo pozeljno da malo nadeblja guzice, cak bi rekao da cu joj i hranu u tu svrhu platiti, da se ne osjeca iskoristenom.

🐈

Ja sam ovako skapirao "problem"

u fazi je razvoda, znaci ranjiva i polupana i nije sigurna sta tacno zeli.
Kad prccc eto tebe sa hebe keve smekerskom pricom i osvojis je.
Jos je dodatno nalozi da ona tebi kao pomaze da radis kod njenog caleta.
Lepo od nje ali je cini mi se napravila kontraefwkat i samo te uplasila.
Zasto tako mislim.
Zato sto ono sve sto piaes i kakvi su ti stavovi si svoj covek, ne molis, ne klecis, ne kukas, zivis, boris se ...a u situaciji koju ti ona nudi ti ces biti potcinjen i bez ovog sadasnjeg konfora koji imas.

Dobio si savet a to je lepo joj reci U LICE bukvalno "ja ne zelim da se vezujem, fantasticna si, ali ne mogu. I necu da ti podgrevam nade koje nece se desiti. Od mene mozes dobiti samo sex. Ja od tebe zelim samo sex"

I bice sta biti mora... hebi ga zivot je takav
mozda ces i ti plakati za njom za par meseci mozda se ona nece razvesti mozda...mozda...mozda...

Нека несаница ме ухватила, па и ја сам себе ухватих како размишљам на глас. У дилеми сам, а можда и нисам, откуд знам. Елем, већ једно три месеца "блејим" да тако кажем са "старом" познаницом. Знамо се из средње школе, одувек се ложила на мене али оно, ја сам био неки други фазон од ње тада и нисам јој придавао значај. Но на страну сада то, то су клиначки фазони били, да се осврнемо на ово данашње. На једном рођендану сам је видео и био у фазону ууу јбт откуд ти, она исто откуд ти, и ето миц по миц мало "изблејасмо" и зближисмо се.. Дакле неких мало мање од три месеца се виђамо и спавамо да будем отворен. И све би то било супер да она није још званично удата, додуше јесте да живи сама и тај њен бивши никакав контакт нема са њом, али ето. Но, није ни то највећи проблем, проблем је то што је она ај' да тако кажем пуна лове и све је у неком трипу да је гледам због новца. А што је највећа фора она је мене и ономад у средњој цимала, а и сада на том рођусу. Има неки гадан трип да сви са њом блеје из неке користи. Ок, има бруталну гајбу, кола, лове, можда и разумљиво, али где сам ја у тој причи?! Крив сам можда што спавам са њом док је још некоме законита супруга, али са друге стране размишљам да и нисам, не живе заједно, не вара га самном, све је у судском поступку и то је то. И све можда ово на страну, дошли смо до тачке тешког мимоилажења. Отац јој има фирму, нека фабрика за рециклажу, и она навалила да ме убаци код ћалета у фирму као неког пословођу. Ја нит сам хтео то, нити хоћу, нит ишта. И на све то она мени мртва хладна каже у фазону "ти си гори од свих". Као ови други облећу око мене и моле Бога да добију прилику какву ја теби нудим.. Имам трип да би то све била медвеђа услуга, и неко потенцијално пребацивање. Ја сам у фазону оно водимо љубав и дај да на томе остане, док она има скроз друге планове. Дал да је отерам у к, а не умем тако са људима који су колико толико ок према мени, или шта ми је чинити. Проблем је што она мене види само у тој улози, да будем код њеног ћалета у фирми и то је то.
Kreni sa: "Postali smo stranci Jelena ( upisati ime )..." :lol:

Back