Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:cpku:Evo ja imam predlog (sta raditi...):
A) pozoves prijatelja
B) pola/pola
c) pozoves publiku u pomoc
e, ako to ne uspe onda stvarno nemam pojma... Aha, onda gurnes bicikl u jarak i iz ranca izvadis rolere posto ukapiras da je dosao III milenijum...
je l mogu tebe da zovem !
cpku:Anonymous:cpku:Evo ja imam predlog (sta raditi...):
A) pozoves prijatelja
B) pola/pola
c) pozoves publiku u pomoc
e, ako to ne uspe onda stvarno nemam pojma... Aha, onda gurnes bicikl u jarak i iz ranca izvadis rolere posto ukapiras da je dosao III milenijum...
je l mogu tebe da zovem !
A ko si ti
Dlakava_Strvina:Ja se u nepredvi]enim situacijama ponašam onako, kako situacija nalaže - nepredvidjeno... Eto..
jagodica:to sam ja postavila
Da, u pravu si. I ja čekam nastavak s vjevericom i... ništa!gost0707:Dlakava_Strvina:Ja se u nepredvi]enim situacijama ponašam onako, kako situacija nalaže - nepredvidjeno... Eto..
kako si vickast od ranog jutra, a sta je sa vevericom
-Eva-:Da, u pravu si. I ja čekam nastavak s vjevericom i... ništa!gost0707:Dlakava_Strvina:Ja se u nepredvi]enim situacijama ponašam onako, kako situacija nalaže - nepredvidjeno... Eto..
kako si vickast od ranog jutra, a sta je sa vevericom
mandrak-21:kao kad te napala veverica jel?
pa, bila je gladna jadna nije mi ostalo nista dva-tri dana i morala je.Znas sta je glad?Dlakava_Strvina:mandrak-21:kao kad te napala veverica jel?
Paaa da budem iskren NAPALA ME JE! To se stvarno dogodilo pre dve godine na Kalemegdanu! Ali to ću na kraju da ispričam, pokušavao sam da nadjem razlog zašto je to uradila... :wink: