- Poruka
- 84.904
Taman se dobro najedete ali ostalo vam je još par zalogaja u tanjiru (loncz, šerpi)?
Da li sve pojedete, na silu, samo da se ne baci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Однесем у црвени крст?Taman se dobro najedete ali ostalo vam je još par zalogaja u tanjiru (loncz, šerpi)?
Taman se dobro najedete ali ostalo vam je još par zalogaja u tanjiru (loncz, šerpi)?
Ž-ekonomična žena .Da, i još obližem tanjir da ga ne moram prati![]()
Ja sam napravila toleranciju od 7 zalogaja jafa kolača (pored redovnih ko zna koliko)Kad sipam sipam koliko treba
Ako bas preteram i vise mi se ne jede - ostavim i bacim
Nek je zalogaj - NISAM GLADAN
Sem ako nije nesto sto volim , to ima toleranciju 3 zalogaja
Ако је залогај, значи да је већ у устима, ако је још у тањиру (лонцу, шерпи), није залогај.Taman se dobro najedete ali ostalo vam je još par zalogaja u tanjiru (loncz, šerpi)?
eurokrem se maže na krišku hlebaZašto su nekada deca govorila " daj mi zalogaj jabuke ili kriške eurokrema, ..."
Uvek pojedem sve,nista na silu.Taman se dobro najedete ali ostalo vam je još par zalogaja u tanjiru (loncz, šerpi)?
ali posle 7og uvek dođe 8mi...Ja sam napravila toleranciju od 7 zalogaja jafa kolača (pored redovnih ko zna koliko)
Ne valja da se baca sreca tako su mene ucili kad ostanu zalogaji pogotovo za hleb.Uvek pojedem sve,nista na silu.
Praznoverje,sujeverje.ako ostane parcence,dam pticama,i oni su gladni.Ne valja da se baca sreca tako su mene ucili kad ostanu zalogaji pogotovo za hleb.
Dam i ja kad nesto ne mogu nisam toliko rukopan.Praznoverje,sujeverje.ako ostane parcence,dam pticama,i oni su gladni.
Da ti bude lep muž kad se udaš...Da, i još obližem tanjir da ga ne moram prati![]()
Zaboravili ste plekTaman se dobro najedete ali ostalo vam je još par zalogaja u tanjiru (loncz, šerpi)?