- Poruka
- 92.821
Pitanje u naslovu...
Ja najčešće sjedim i razmišljam, ponekad grickam neku klopu
Znači šta radite kada ništa ne radite???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj ovako iskreno,isto kao ti sem sto nekad pogledam i neki filmic.Eto sta radim kad nista ne radim.Pitanje u naslovu...

ma dobro to mentalno je normalno ali mislila sam onako kad nema pretjerane fizičke aktivnosti (osim možda grickanja bučinih sjemenki, kokica, štapića, oraščića)...Sebe ne mogu da zamislim u situaciji da ne radim ništa..
Uvek nešto radim..ako nije fizicki rad onda je mentalni
to je zabranjeno od proleca do leta zbog novog kupaceg kostimama dobro to mentalno je normalno ali mislila sam onako kad nema pretjerane fizičke aktivnosti (osim možda grickanja bučinih sjemenki, kokica, štapića, oraščića)...

to je zabranjeno od proleca do leta zbog novog kupaceg kostima![]()
šta se nerviraš, ako imaš para za novi kupači kupi broj veći i no problem
Juče prođem pored jedne mlađe dame koja još nije savladala lekciju da se krpice od pre zimskog sna obavezno isprobaju ispred ogledala, iz svih uglova. Ili je možda izbacila vagu jer namerno pokazuje previše.to je zabranjeno od proleca do leta zbog novog kupaceg kostima![]()

Ljudi po inerciji uvek kupe broj koji je i tada bio malo nedovoljan, evo pre neki dan sam baš pregledavao u šta sve prosto ne mogu da stanem, a pola od toga je bilo problematično i tada…šta se nerviraš, ako imaš para za novi kupači kupi broj veći i no problem
Sedi Muja ispod drveta kraj reke, nailazi Haso:Pitanje u naslovu...

i ovo.Kad ne radim ništa, uglavnom gledam serije iz liste želja.

Odgovaraj na temu, tupko!Ljudi po inerciji uvek kupe broj koji je i tada bio malo nedovoljan, evo pre neki dan sam baš pregledavao u šta sve prosto ne mogu da stanem, a pola od toga je bilo problematično i tada…
Šta radiš kad ništa ne radiš... isprobavaš kupaći kostim??
moja inercija je suprotna tome. realna sam, kupim veće uz pomisao to popunim očas poslaLjudi po inerciji uvek kupe broj koji je i tada bio malo nedovoljan, evo pre neki dan sam baš pregledavao u šta sve prosto ne mogu da stanem, a pola od toga je bilo problematično i tada…
pa onda ne moram ni da peglam