Šta radite kada ne ide? :)

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Došli ste do toga da razmenjujete nežnosti i sexate se, posle dužeg ili kraćeg uvoda, i onda osećate da nešto ne štima (ili sve ili ponešto vam se ne dopada), da se ne osećate dobro, da to nije to !

Šta ste radili u takvim situacijama?

Išli do kraja?
Pokupili se i otišli? (našli neko opravdanje) :)

I da li dajete drugu šansu vašem odnosu ako prvi put nije bilo dobro?
kad ne ide mučim se do određene tačke i ponekad preko nje
mazohist sam čekam da vidim dokle ću moći da vozim u leru
obično dok moj organizam sam ne počne da odbacuje mirise dodire i sve ostalo...

Došli ste do toga da razmenjujete nežnosti i sexate se, posle dužeg ili kraćeg uvoda, i onda osećate da nešto ne štima (ili sve ili ponešto vam se ne dopada), da se ne osećate dobro, da to nije to !

Išli do kraja?

Ne znam zašto ne ide i kako tačno?
Ako ne ide, ići će. Malo se povučem, malo spavam, malo sam pasivno agresivna i nervozna, malo samo dišem, malo više razmišljam, analiziram, smišljam plan, merim, sečem, delim, a šta ako... Probam, odustanem, probam na neki gluplji način, opet odustanem, malo plačem pre spavanja, malo žalim sebe i jadna ja, malo se preterano smejem, opet odustanem... Na kraju ništa ili se samo prevrnem preko dvoseda i uvučem u zagrljaj ko da mi nije bitno, a tek tad prodišem. Mislim, nisam ja kompetentna, meni odustajanje nije opcija koju ću da zaokružim. Računam, godine i život i sitnice, gde ću, kad nigde ja ne bih umela da budem ja... Ako će on da ode, ako reši da ode ili da ja treba da idem, tu neću da se borim, znam da ne bih mogla, a da se ne raspadnem, pa bih zadržala bar malo ponosa.
A šta je pitanje ovde?

Išli do kraja?

Kod maldjih je to obicno trema kad nekog jako zelis i ne mozes da se opustis dovoljno ,obicno sledeci pokusaj je dobro,kod starijih je obicno stres,nezadovoljstvo tj problemi u glavi da ne ide .Drugu sansu dati zavisi koliko ti je stalo do te osobe ,ako je sve ostalo u redu ,sigurno jos jednom pokusati.

Back