gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
денс ит аут мени решава много тога :Д
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to misliš, boli srce ili nešto? Može li malo pojašnjenje?
шта год због чега си нерасположен
Vinjak i propolis
Aha, razumem. Pa ne znam šta da kažem. Ako je problem LjiS prirode, mene srce ili glava veoma malo bole. Uglavnom se preispitam jesam li ja dovoljno pružao.
Uglavnom, mene je nekada, dok nisam našao sigurnu luku, odlazak pešice u neki udaljeni manastir rešavao tih ljubavnih muka. Živeo sam punim plućima u prirodi, nakupljao snagu i kondiciju i kroz pohode svetinjama krepio dušu. To mi je zaista uspelo da iščistim i profinim svoje misli i da se ne bojim da volim, a da je ljubavni bol zapravo samo pogrešan naziv, jer ljubav nikad ne boli.
Aha, razumem. Pa ne znam šta da kažem. Ako je problem LjiS prirode, mene srce ili glava veoma malo bole. Uglavnom se preispitam jesam li ja dovoljno pružao.
Uglavnom, mene je nekada, dok nisam našao sigurnu luku, odlazak pešice u neki udaljeni manastir rešavao tih ljubavnih muka. Živeo sam punim plućima u prirodi, nakupljao snagu i kondiciju i kroz pohode svetinjama krepio dušu. To mi je zaista uspelo da iščistim i profinim svoje misli i da se ne bojim da volim, a da je ljubavni bol zapravo samo pogrešan naziv, jer ljubav nikad ne boli.
а није вињак и депрозепам :ротф:
а није вињак и депрозепам :ротф:
- - - - - - - - - -
добро океј ово је љис па да се базирамо на љису ал мени денс ит аут помаже и кад попиздим нешто на послу
Dok nisi naleteo na čudne pečurke...
Pijem, pišam.
Dok se ne obesim.
Deee si pobratime
Dokle si stigla?
Cujem da je bolje posle 15 godina.
Kad me boli dupe onda me ne boli srce ... ima tu neka uzrocno posledicna veza.
Dokle si stigla?
Cujem da je bolje posle 15 godina.
Kad me boli dupe onda me ne boli srce ... ima tu neka uzrocno posledicna veza.
мислим свестан си овога што си написао је л тако хД
Nisam jos stigla do 15,javljam za pet
Dobro, dobro.
Gej stop.
Kad me boli uvo ne boli me srce.
Moze tako?
Ja mislim da kad šuljevi zabole, nema tog poljupca, koji će ih moći izlečiti