шта радите кад вас боли срце или нешто :Д

шта год због чега си нерасположен

Aha, razumem. Pa ne znam šta da kažem. Ako je problem LjiS prirode, mene srce ili glava veoma malo bole. Uglavnom se preispitam jesam li ja dovoljno pružao.

Uglavnom, mene je nekada, dok nisam našao sigurnu luku, odlazak pešice u neki udaljeni manastir rešavao tih ljubavnih muka. Živeo sam punim plućima u prirodi, nakupljao snagu i kondiciju i kroz pohode svetinjama krepio dušu. To mi je zaista uspelo da iščistim i profinim svoje misli i da se ne bojim da volim, a da je ljubavni bol zapravo samo pogrešan naziv, jer ljubav nikad ne boli.

Vinjak i propolis

а није вињак и депрозепам :ротф:

- - - - - - - - - -

Aha, razumem. Pa ne znam šta da kažem. Ako je problem LjiS prirode, mene srce ili glava veoma malo bole. Uglavnom se preispitam jesam li ja dovoljno pružao.

Uglavnom, mene je nekada, dok nisam našao sigurnu luku, odlazak pešice u neki udaljeni manastir rešavao tih ljubavnih muka. Živeo sam punim plućima u prirodi, nakupljao snagu i kondiciju i kroz pohode svetinjama krepio dušu. To mi je zaista uspelo da iščistim i profinim svoje misli i da se ne bojim da volim, a da je ljubavni bol zapravo samo pogrešan naziv, jer ljubav nikad ne boli.

добро океј ово је љис па да се базирамо на љису ал мени денс ит аут помаже и кад попиздим нешто на послу

Dok nisi naleteo na čudne pečurke...

а није вињак и депрозепам :ротф:

- - - - - - - - - -

добро океј ово је љис па да се базирамо на љису ал мени денс ит аут помаже и кад попиздим нешто на послу

Meni na poslu nema LjiS-a :)

Ali ako nešto popizzdim zbog posla, ili zbog nekoga na poslu, to gledam koliko god mogu brzo da izduvam iz sebe, jer me kući čeka moja ljubav i naša deca. Sa njima ne želim da budem takav. Mada, nekad su problemi jači od toga, jer mi zapravo i nemamo neke nesuglasice na poslu. Imamo direktora, sa nekim socijalno-psihološkim manama, koji je jednog momenta raspoložen i lupa gluposti, a drugog momenta deli otkaze i smanjuje plate...

Pomaže mi što mi je posao preko 6km udaljen od kuće pa biciklom idući, donekle izduvam to iz sebe. Pomaže mi i kada nešto fizički radim, kao što sam juče npr. završio stiropor na jednom zidu.

Najviše mi pomaže zagrljaj. Umem lepo da zagrlim, to mi mnogi kažu i umem da uživam u tome. Tako da kada dođem kući, nekoliko zagrljaja sa članovima porodice i potom sa dragom i možemo polako na druge obaveze.

- - - - - - - - - -

Dok nisi naleteo na čudne pečurke...

Pečurke ni ne gledam, a kamo li da ih berem.

Back