Mastrangello
Aktivan član
- Poruka
- 1.984
Prvi ga brises o, jos uvek, nekoriscenu zavesu?!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta mu smeta da pusi onima koji nijesu
Mozda vec zauzeto?Pa sta mu smeta da pusi onima koji nijesu
Može da prelazi palcem preko guzinog kanjonaMozda vec zauzeto?
postovi nagoveštavaju odgovor na to pitanje...Koliko je forumaša bilo u orguljama ikad od začeća foruma: nula.
uvek sam to smatrala losom rabotom... pokusava da mu digne... o svete. Pa ako mu se sam ne dize znaci da nije zainteresovan zasto pokusavatiDa ili neka snajka pokusava pusenjem da mu opet digne,
dok on lista glupi instagram.
Ne bih se u potpunosti slozila sa tim. Može po nekada da se malo poradi pa da se dobije efekat
Jedna moja koleginica je često pričala zašto su mlađi momci na ceniMa jasno
Samo moja fantazija je da me juri neko potentan i spreman, a ne da ga ja oživljavam iz mrtvih
to mi nekako baš turn off
Jedna moja koleginica je često pričala zašto su mlađi momci na ceni
Kaže čim se pojavi na vratima već mu je dignut.
A pa to moz da bude od komsiniceJedna moja koleginica je često pričala zašto su mlađi momci na ceni
Kaže čim se pojavi na vratima već mu je dignut.
P nista, kazes : e jbga ljudi, ko ce kafu? Niko? Oook al ste vi neka gospoda.
a ti sve to znaš iz iskustva jelteЖенама је у кревету најбитније мушко свршавање, сперма, а пенетрација, пољупци, мажење, љубав (ако је има), то им није битно, мушкарац са свим тим не ваља ако не може да сврши. И онда оне причају о мушкарцима како су површни.
Izyeba ljudima zene a?Ja jednom zalutao u swing.I zadnji na kraju bio.Ja rekoh vidi frajera.Ali bio mlad nisam skontao da je sve namesteno i ti parovi i sve kao što je u životu.Svi besni na mene bili hhahaha ušao u 10 izasao 02.Izhebo svaku i ćao i zdravo.
Ali ovako prirodan grupnjak teško potrefiti.Svak to izbegava.