Sta radite kad prerano svrsite u grupnjaku?

Ево шта каже на питање из наслова Чет џипити.

Prerano svršavanje u grupnjaku može biti nezgodno, ali najbolje je ostati smiren. Možeš pokušati da se nasmeješ situaciji, malo se povučeš i fokusiraš se na druge učesnike. Ponekad je dobar način da se razgovara o tome ili čak malo razbibrige u formi šale. Komunikacija i otvorenost često mogu pomoći da se situacija ublaži!

Sve je za ljude brate. Evo bas danas s puta, konstipacija 2x dana, popih espreso s melekom u jednom bas lepom kaficu/restoranu blizu bot baste i naravno bas poteralo i iako ne volim to, covek mora da radi sto mora da uradi. I tako uzivam u 2000 era chillout muzici kao nekakav uljez u njihovom zaista prelepo sredjenom ambijentu pa cak i za te potrebe,, jer iako je to predvidjeno za to, kulturom se to i ne radi bas osim iz preke nuzde (he, eto odakle ta fraza) kad na zidu fin lajn art dve cica glise nacrtane u pozi sa X nogama dok se drze za alatke ala "frka mi" a pored njih velikim slovima: "Gentlmen, plase stand closer, its shorter then you think."

Женама је у кревету најбитније мушко свршавање, сперма, а пенетрација, пољупци, мажење, љубав (ако је има), то им није битно, мушкарац са свим тим не ваља ако не може да сврши. И онда оне причају о мушкарцима како су површни.

Ja jednom zalutao u swing.I zadnji na kraju bio.Ja rekoh vidi frajera.Ali bio mlad nisam skontao da je sve namesteno i ti parovi i sve kao što je u životu.Svi besni na mene bili hhahaha ušao u 10 izasao 02.Izhebo svaku i ćao i zdravo.
Ali ovako prirodan grupnjak teško potrefiti.Svak to izbegava.

Женама је у кревету најбитније мушко свршавање, сперма, а пенетрација, пољупци, мажење, љубав (ако је има), то им није битно, мушкарац са свим тим не ваља ако не може да сврши. И онда оне причају о мушкарцима како су површни.
a ti sve to znaš iz iskustva jelte ;)

Ja jednom zalutao u swing.I zadnji na kraju bio.Ja rekoh vidi frajera.Ali bio mlad nisam skontao da je sve namesteno i ti parovi i sve kao što je u životu.Svi besni na mene bili hhahaha ušao u 10 izasao 02.Izhebo svaku i ćao i zdravo.
Ali ovako prirodan grupnjak teško potrefiti.Svak to izbegava.
Izyeba ljudima zene a?

Back