Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 81.114
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ne može da nastavi nakon svršavanja, taj nije za orgulje.
Tebi lično možda da. Ja da imam jednu devojku na koju se ložim ne bih ni išao na orgulje.Nije toliko ni pitanje da li može ili ne, nego dal je još uvek zanimljivo...
Meni lično bi bilo dosadno. Osim ! ko tu ne bi bila neka osoba na koju se posebno palim pa mi uzima pažnju, ali morala bi od ranije da je znam kao nekog svog ljubavnika, inače bi bilo dosadno.
pa i mene bi mrzeloTebi lično možda da. Ja da imam jednu devojku na koju se ložim ne bih ni išao na orgulje.
mnogo si perverzan za današnje vreme mladićuSamo jednom u životu sam se ko što kažeš, baš baš ložio i još uvek se ložim samo na jednu devojku.
Mlad sam jbg... moram biti dok sam još u formimnogo si perverzan za današnje vreme mladiću
PadašPopuniś tiket za kladžu
1. Galatasaraj - Bešiktaš 3+
2. Ludogorec - CSKA 3+
3. Široki Brijeg - Banja Luka 3+
i da pojačamo
4. Inter - Juventus 3+
Ma pogledao LiveScore posthumno i "napravio tiket" sa "sve mi prošlo zadnji me oborijo, žabarska posla, ej samo jedan go dali nemoj molim te e a vidi Široki Brijeg tu 5 gola bilo..."
Pi kakvi ste svi kilavi...pa i mene bi mrzelo
znači uspio si da kontroliraš onaj dedin gen koji kad vidi grupu ljudi sve najuri onom kako beše nije oklagija nego nešto sličnokad prerano svršim u grupnjaku? pa ponudim ostalima kafu ili kokice, umem lepo da ih iskokam
Baš sinoć mi je dolazio deda u san, rekao mi je da trebam sve da vas opalim i to na gomiliznači uspio si da kontroliraš onaj dedin gen koji kad vidi grupu ljudi sve najuri onom kako beše nije oklagija nego nešto slično
Baš sinoć mi je dolazio deda u san, rekao mi je da trebam sve da vas opalim i to na gomili
Nemam pojma, bio je nejasan ali muškarci svakako ne dolaze u obzirsigurno nije tako rekao nego je bio precizniji, da lije spominjao modove, supermodove... žensku moderaciju ili samo forumaše muškoga roda
Da ili neka snajka pokusava pusenjem da mu opet digne, dok on lista glupi instagram.Poneseš neku knjigu pa sedneš na fotelju i čitaš
ili listaš rilove na insta