- Poruka
- 8.271
Bas je bilo tesko 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tri godine , tri godine, mora da je bila prava erupcija, kada ti se dogodilo opet....Princeza na poslu:Hoces novu devojku ili samo sex?
Za ono prvo je potreban veci trud, a za ono drugo manji. Zna se gde mozes da naletis na devojke koje bi ti prekratile muke. Promuvaj se po splavovima, kaficima... Ne treba ti valjda savet u vezi sa tim? Znas sta ti je ciniti!
Ja sam jednom apstinirala 3 godine i nistami nije falilo!![]()
Deda_Mraz:...vodili ljubav a imate neopisivu zelju?
e to se meni upravo desava. sa devojkom raskinuo, sa nekim drugim zenskim svetom mi se nesto bas i ne da u ovo poslednje vreme...
![]()
... konacno, gricnes i komsinicu...goodday:grickash semenke....chatujesh....grickash semenke......chitash knjigu....grickash semenke.....pomazesh prijateljima....grickash NOKTE?.....dajesh ispite....grickash nameshtaj.....uchlanish se u P.D. "pobeda".....grickash parket.....prichash sa kasirkama i pekarkama......grickash, sada vec zidove......bacish djubre......i poshto si progrizao put do komshinice....TARRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Devilishgirl:Razgledas izloge![]()
Princeza na poslu:Hoces novu devojku ili samo sex?
Za ono prvo je potreban veci trud, a za ono drugo manji. Zna se gde mozes da naletis na devojke koje bi ti prekratile muke. Promuvaj se po splavovima, kaficima... Ne treba ti valjda savet u vezi sa tim? Znas sta ti je ciniti!
Ja sam jednom apstinirala 3 godine i nistami nije falilo!![]()
divlja-u-srcu:Osobe koje imaju redovan i zdrav sex, zacinjen dubljom emotivnom vezom i dubokom intimnoscu...
samo potvrduje-da se ne zaboravi :wink:goodday::shock: :shock:![]()
![]()
![]()
pochela si sebe da citirash![]()
![]()
znao sam da ce doci taj trenutak
goodday::shock: :shock:![]()
![]()
![]()
pochela si sebe da citirash![]()
![]()
znao sam da ce doci taj trenutak