Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
a kako se ne zaljubite u kolegu, kao zahuktali ste se nad projektom i s kim ces da se zblizish nego s kolegom.. ko partneri u policiji .. pa de je tu muzh?
onako sednete na sok i pricate o poslu i tu vam zasijaju ochi
Radim i ja kao crnac, sto na poslu sto privatno kod kuce, tu je uvek i kuća koju treba održavati, deca, psi ma za dosadu nema mesta. A naravno da mi nedostaje, često se čujemo
a kako se ne zaljubite u kolegu, kao zahuktali ste se nad projektom i s kim ces da se zblizish nego s kolegom.. ko partneri u policiji .. pa de je tu muzh?
Samo se opusti i uzivaj u trudnoci
To sto imas spremljen rucak i npr. sredjen stan i sl. je vrlo lepo od tvog supruga.
Zelim vam tako dobru organizaciju i do kraja trudnoce, kao i kasnije.
Uzivajte, macici!
kad nam je muz na poslu dovodimo svalera... tako mi rece jedna tek sveze udata devojka jer je puna razocarenja u brak kao instituciju.....da taj cin sa trecim licima ne obavlja u bracnoj postelji mozda bi i bilo nade za nju u psihickom smislu...... ovako mogu samo da joj porastu usi ko spoku il da joj neko otkine nos kad pocne da raste ko pinokiju.........
Pa, jeste, to, ali ja bila neudata, pa kolega neoženjen, pa zasijale oči... pa je sad muž! I zajedno na poslu, zajedno kod kuće... kao sijamski blizanci!
Pa, jeste, to, ali ja bila neudata, pa kolega neoženjen, pa zasijale oči... pa je sad muž! I zajedno na poslu, zajedno kod kuće... kao sijamski blizanci!