Ja odem na Politiku jer je tamo uvek neko dešavanje
Zanimljivo mi da se natežem sa onima kojima baš ništa ne fali, samo su nezahvalni pa zato dubokonesrećni, a imaju više od mene, neki čak i ženu imaju, ja da imam ženu ne bi imao vremena za ovde, sigurno se ne vole, uzela se grbava seljana zbog para pa sad tanko jer potrošili pa se konačno upoznali, pa imaju auto nema veze što je model pre 17 godina, ja nemam a pravo da vam kažem i ne treba mi jerje nevidjen trošak pa sve da nemaš popravke i kazne jer si glup da shvatiš kojom se stranom ulice vozi, imaju pun frižider, imaju evre na računu, imaju i vutru i smatraju da policija krši svoja ovlašćenja, neki imaju i lkarsku šifru ni to mi nije pošlo za rukom bar nešto u životu da ostvarim, naime doktorks Šizela Psihić - Nervozić (udata Psihić) me izbacila kaže nisam njihovo društvo, pa su me izbacili i sa radiologije kažu nisam njihovo društvo, pa sam pokušao da nadjem ekipu na kardiologiji ali vidim da će i tu da me izbace mada ajd da ne prejudiciram jer ne valja sebe pumpati dok se nešto ne desi a ne valja sebe pumpati ni kad se desi kjer nazad nema, šta znam ostala mi samo Krstina Politika ali i tu kažu da smetam...
šta znam zašto bih ja kome smetao?
@bird again vidi ovo
https://forum.krstarica.com/threads/gsp-u-blokadi.1019051/post-50278400