- Poruka
- 15.097
Odoh da odradim trening sa dvojicom klinaca, imaju borbe za nedelju dana, pa da se ne opuste mnogo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i NG stiže ranije. Pozdravi mi Babis, imam prijatelje tamoVratio se iz grada u topli dom. Sa prijateljem pretproslavio Novu godinu.
U Pančevu magla kakve dugo dugo nije bilo.
Ako se ne čujemo, svima sretna Nova godina![]()
SrecnoPrvi mi je radni dan na novom radnom mestu, produžila sam sebi smenu svojevoljno i prvi dan da sam posle ko zna koliko vremena u krevetu u 21h sigurna da ću brzo zaspati kao klada.
Srećan novi početakPrvi mi je radni dan na novom radnom mestu, produžila sam sebi smenu svojevoljno i prvi dan da sam posle ko zna koliko vremena u krevetu u 21h sigurna da ću brzo zaspati kao klada.
Sredila sam pola stana, pijem čašu meni omiljenog vina u vidu pauze, ručak+ ostatak čaše vina, pa druga polovina. Tako nekako. Možda se raspored i promeni. Bez druge polovine stana, na primer. Do ljubavi ima vremenada ne mašim temu
Sančo, nisi pročitao sveEto...i onda pitaju gde su dobre zene...
Da sam znao pre... da sve to uradis sa pola case vina...zvao bi te na koju casu...
Usisivac je Elektrolux...vadi parket koliko je dobar, tako da ne brines za alat
...
Sredila sam pola stana...
Аха, почео ми је одморДешава се нешто лепо.
O kakvim odlukama?1. januara treba da otvorim temu o odlukama za 2025. umesto ove
podseti me![]()
pa ono..znas da svako kaze..u ovoj godini cu ovo i ovoO kakvim odlukama?
ja sam zaboravila topa ono..znas da svako kaze..u ovoj godini cu ovo i ovo![]()
Koje ti je omiljeno vino.Sredila sam pola stana, pijem čašu meni omiljenog vina u vidu pauze, ručak+ ostatak čaše vina, pa druga polovina. Tako nekako. Možda se raspored i promeni. Bez druge polovine stana, na primer. Do ljubavi ima vremenada ne mašim temu
Dečansko, probaj ako nisi pio.Koje ti je omiljeno vino.
Pitam za svaki slučaj .