loptica doskocica
Aktivan član
- Poruka
- 1.791
Pa samo kucka ovde. Mora da ima limitirano vreme kao i ja. Do 16h ni mrdacPa sta si ti, poslovodja?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa samo kucka ovde. Mora da ima limitirano vreme kao i ja. Do 16h ni mrdacPa sta si ti, poslovodja?![]()
E ako ceka na mene, docekace.Ma jok, čeka da zakukaš pa da ti ponudi pomoć.
Bas takvog trazim.Ma jok, čeka da zakukaš pa da ti ponudi pomoć.
Ma samo kuckajte. Doci ce i 14h.Pa samo kucka ovde. Mora da ima limitirano vreme kao i ja. Do 16h ni mrdac
Pa sta da radim, da plivam do Beograda?Džaba, vidiš da se već ogradio.
Cuti, pobrkao sam. Hteo sam da napisem 16h.Ma samo kuckajte. Doci ce i 14h.
prakticanRomantičan si kao spajalica.![]()
Svaka cast!Pravim rusku
Šta ti teško!?Pa sta da radim, da plivam do Beograda?
Da znas da je tesko. I to mnogo. Moram i slauf da pumpam.Šta ti teško!?![]()
Sa perajama je još lakše.Da znas da je tesko. I to mnogo. Moram i slauf da pumpam.
Svakako. Ko gliser.Sa perajama je još lakše.
Svakako. Ko gliser.
A šta ćeš 31.12. uveče?Sredila sam pola stana, pijem čašu meni omiljenog vina u vidu pauze, ručak+ ostatak čaše vina, pa druga polovina. Tako nekako. Možda se raspored i promeni. Bez druge polovine stana, na primer. Do ljubavi ima vremenada ne mašim temu
Veruj mi da mi je svejedno. Negde ću da se denemNa poslu se vrtim po netu
A šta ćeš 31.12. uveče?
Nadam se da nije nista ozbiljno. Ovih dana su svi bolesni nesto, neki virus valjda...Upravo idem za Sremsku Mitrovicu, samo neke bolnice i domovi zdravlja. Biće bolje kad prođe ova godina.
Pa treba negde ljudi da se lece.Upravo idem za Sremsku Mitrovicu, samo neke bolnice i domovi zdravlja. Biće bolje kad prođe ova godina.