Van_Helsing
Elita
- Poruka
- 21.867
Радим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I van posla.Jel tako da smo neuračunljive dok smo na poslu?
I van posla.
Mozes ti i brze to
Jel to zato što smo na Ljisu?Mozes ti i brze to![]()
Pa prosetaj i ti.SVI idete u šetnju!!! Nije fer!!!
Pa neko mora i da radi.Pa prosetaj i ti.
Mora.Pa neko mora i da radi.![]()
Evo ja ne. Ako ti je lakse, ribam kupatiloSVI idete u šetnju!!! Nije fer!!!
Onda idi prosetaj kada zavrsis sa poslom.Pa neko mora i da radi.![]()
Onda predji na sudoperu.Evo ja ne. Ako ti je lakse, ribam kupatilo
Verovatno na nervnoj bazi.
Da znaš da mi je lakše! Čuj riba kupatilo? Jooj, pusti to, sačekaj da te prođe ta želja.Evo ja ne. Ako ti je lakse, ribam kupatilo
Verovatno na nervnoj bazi.
E da znaš da hoću. Da šetam, ne da perem sudoperu.Onda idi prosetaj kada zavrsis sa poslom.
Onda predji na sudoperu.
Pa lepo ja kazem.Da znaš da mi je lakše! Čuj riba kupatilo? Jooj, pusti to, sačekaj da te prođe ta želja.
E da znaš da hoću. Da šetam, ne da perem sudoperu.
Ne, fizicki rad, glup prija cesto. Kad si pod stresom, bar meni.Da znaš da mi je lakše! Čuj riba kupatilo? Jooj, pusti to, sačekaj da te prođe ta želja.
Meni ne. Meni tada prija samo šetnja i neki fini dobri ljudi.Ne, fizicki rad, glup prija cesto. Kad si pod stresom, bar meni.
E onda nadji neke cigle pa ih setaj.Ne, fizicki rad, glup prija cesto. Kad si pod stresom, bar meni.
Ma pusti ljude, samo setnja. Najmanje sat vremena. Videces kako ces se bolje osecati.Meni ne. Meni tada prija samo šetnja i neki fini dobri ljudi.
Sta si ti ovde? Neki zenomrzac?E onda nadji neke cigle pa ih setaj.
Pa sta si ti, poslovodja?Al radiiiiš![]()
Al radiiiiš![]()
Ma jok, čeka da zakukaš pa da ti ponudi pomoć.Sta si ti ovde? Neki zenomrzac?
Eto ti sad. Pa jel si pomenula neki fizicki rad ili nisi?Sta si ti ovde? Neki zenomrzac?