aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.621
zivim u malom mestu. povremeno, a u zadnje mozda i cesto primecujem da ulicom prodju nepoznati psi. skroz nepoznati,napusteni i gladni. nekome vise ne treba ker,doteraju ga iz grada ili nekog drugog mesta ovde u vecernje sate, i ostave ga. jer je mesto takvo,pristupacno za mutne radnje. ima autoput i neki delovi puta gde je uvece mrak, pa ga niko ne moze videti kad dodje kolima i ostavi psa. nekako mi se cini da se to se desava narocito za vikend, dan nedelja. sutradan u ponedeljak primetim napustenog psa.
ja ne mogu ni da opisem koliko me razbesne takve stvari, tacno bih ga stavio u zatvor 10 godina nek trune bitanga propala. a naravno Srbija ko Srbija,ja ovo bukvalno nemam gde i kome da prijavim. trazim na netu broj nekih veterinarskih inspekcija,ma kakvi...nacices broj ali sutra malo.
ja ne mogu ni da opisem koliko me razbesne takve stvari, tacno bih ga stavio u zatvor 10 godina nek trune bitanga propala. a naravno Srbija ko Srbija,ja ovo bukvalno nemam gde i kome da prijavim. trazim na netu broj nekih veterinarskih inspekcija,ma kakvi...nacices broj ali sutra malo.