kada vidite neku curu,mislim na njoj,sta vam je najbitnije kod nje,kakav tip ribe najvise volite,u kojoj garderobi bi voleli najcesce da je gledate,sta vise volite sto se tice donjeg vesa kod cura,tangice bokserice ili mozda bez gacica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao žena; na ženi prvo primjetim držanje i lice. Izaz očiju. Ostalo dolazi poslije toga prvog utiska.milanivk:kada vidite neku curu,mislim na njoj,sta vam je najbitnije kod nje,kakav tip ribe najvise volite,u kojoj garderobi bi voleli najcesce da je gledate,sta vise volite sto se tice donjeg vesa kod cura,tangice bokserice ili mozda bez gacica.
Naravno, svaki zreo muškarac ne gleda samo finu ambalažu nego i unutrašnju "ljepotu".HeBePoBaTaH_:Vosinu, držanje i lepotu lica.
Ali, ali, ali - mora da progovori, da čujem kako priča i razmišlja.
-Eva-:Ali treba doći do boxerica!
Pisali smo o prvom utisku a ti bi odmah da gledaš boxerice, hoću reći ono ispod boxerica! he he
ti bre opisa jagodicurandom_cloud_form:prvo primetim lice i sise, zatim obratim paznju na boju glasa, nista ogavnije od zenskih detinjastih glasova. sledece sto spazim je disponiranost doticne nekoj patologiji, jer svako od nas je sklon odredjenom obliku patoloskog reagovanja, tu bi mi odgovoralo da je shizoidna a nikako sklona histeriji ili narcistickom poremecaju licnosti.
i na kraju, ono sto mi je jako bitno je da bude zenstvena telesno (kosa, ten...) a na psihickom planu paradoksalno muskobanjasta, odnosno sa slabim kapacitetima za emocije (kako ka drugiima tako i prema sebi) ali sa jakom, pravom*1 misaonom funkcijom. sto je raritet jer su misaoni tipovi zena obicno grubog, testosteronskog izgleda.
*1 - suprotno od intelektualizacija i racionalizacija
najbitnije mi je kakva je osoba .... :-)milanivk:kada vidite neku curu,mislim na njoj,sta vam je najbitnije kod nje,kakav tip ribe najvise volite,u kojoj garderobi bi voleli najcesce da je gledate,sta vise volite sto se tice donjeg vesa kod cura,tangice bokserice ili mozda bez gacica.