Šta prodavati u onlajn prodavnici

srbijadamus

Primećen član
Poruka
661
Pošto imamo ekspanziju onlajn prodavnica ovde kod nas ,i velika većina ih radi jako loše u smislu zarade primer getel(pojam nemaju šta imaju na stanju itd) .

Šta se isplati prodavati onlajn ,recimo u Srbiji pošto je izvoz nemoguć zbog administracije .

Znači konkretni proizvodi .

Prema istraživanjima najviše se kupuje tehnika ,i to komponente za kompjutere ,gadzeterija razna ,dodatci itd .

Parfemi ali uglavnom za 8 mart



I da prosečna cena artikla je do 500 dinara .

Dakle šta se može prodavati onlajn i da to ima prođu na Srpskom tržištu ?

Podrazumeva se odlična marketing kampanja
 
Majice, dukserice, trenerke itd. sa odredjenim amblemom koji korisnik odabere. Ambleme bi kreirala zajednica, a za uzvrat bi kreator amblema dobijao odredjen procenat po prodatoj majici, dukserici itd. Potrebno je samo povezati se sa nekom manjom trikotazom (kojih ima jako mnogo) i stamparijom (kojih takodje ima jako mnogo), uvesti obavezno affiliate program da na primer svako ko dovede nekoga ko kupi na dve majice on dobija jednu gratis itd. Na ruku idu i drakonske mere koje trenutno sprovodi kompanija vizioshop tako da je ovo trenutak za delovanje. Za ovaj biznis nije potrebno veliko ulaganje u samom startu.
 
Odlična ideja ovo sa majcama mada parirati vizioshopu je jako tesko imaju dobar i pregledan sajt majce im kostaju 860 dinara sa stampom sto je odlicna cena salju u inostranstvo prodavnica je u potpunosti popunila trziste .

Odlicna onlajn radnja .
Vrh

Koliko vidim majice naplacuju 9.25 evra, pise na samoj stranici da su 890 ali kada se odabere kupovina prikazuje drugu cenu :), sto je prilicno jaka cena (po mom misljenju). Po novim pravilima ove kompanije (koja su stara oko mesec dana) kada dizajner ostvari zaradu od 2 500 dinara amblem prelazi u vlasnistvo vizioshop-a, ovo je vec izazvalo negodovanje kod jako dobrih dizajnera tako da ce vremenom gubiti kvalitet jer je 2 500 dinara simbolicna cifra za kvalitetan amblem. Stranica im i nije bas pregledna mnogo motiva (od kojih su mnogi drugorazredni), previse pod kategorija itd. istina je da je ranije bila jos losija ali postoji tu jos mnogo prostora za unapredjivanje.

Licno sam misljenja da prostor postoji narocito ako se ponuda prosiri i na ostalu garderobu, dukserice, trenerke, farmerke itd. i naravno ako se ispostuje visok kvalitet prezentacije na samoj stranici. Uz kvalitetan affiliate program moglo bi da opstane.

Dopuna:

To uopste ne mora biti stampa moze se postici dogovor sa trikotazom da to budu detalji izradjeni od konca sto takodje moze biti veoma lepo...
 
Poslednja izmena:
Ovo će malo delovati neozbiljno od mene ali moraš priznati vrlo realno, najbolje je da prodaješ hleb i mleko jer to su za sad jedini proizvodi koji se moraju kupiti.Šteta samo što u Srbiji samo 20% stanovništva koristi Internet a kako je krenulo i ta cifra će biti manja kada ovi koji još uvek mogu da ga plate ne budu više u mogućnosti za isto.:aha:
 
Ta kakav internet i ostala cudesa, pijaca je zakon, evo cim danas sunce malko granulo puna pijaca naroda.Kreno oma i poso na pijaci cim je otoplilo, narod kupuje i pazari samo kad je onaj kijamet proso, sad ce biti love, batalite se tehnike i ostalih cudesa drzte se vi proverenog mesta a to je pijaca.
 
Ta kakav internet i ostala cudesa, pijaca je zakon, evo cim danas sunce malko granulo puna pijaca naroda.Kreno oma i poso na pijaci cim je otoplilo, narod kupuje i pazari samo kad je onaj kijamet proso, sad ce biti love, batalite se tehnike i ostalih cudesa drzte se vi proverenog mesta a to je pijaca.

Danas je Braco gužva zato što je 8.mart pa ljudi nagrnuli na pijacu da kupe saksijsko cveće za žene.:lol:...to ti je samo prividna gužva.;)
 

Back
Top