Šta predstavlja ova zastava?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Бар се овим идолопоклоницима суботе и обожаваоцима Бабе мора признати да не фалсификују Библију као што раде Јеховини сведоци. То је позитивно. Друго што даје некакву наду за њих је што су са временом постали тринитарци. Можда за једно двеста година постану православни.

Бар се овим идолопоклоницима суботе и обожаваоцима Бабе мора признати да не фалсификују Библију као што раде Јеховини сведоци. То је позитивно. Друго што даје некакву наду за њих је што су са временом постали тринитарци. Можда за једно двеста година постану православни.
Guglaj Clear Word Bible.

Ма Писмо је сумњиво и често притивречно. Треба проучавати дела Елен Вајт.
Ko ti to kaza nesretnice,kakava dela Vajt kakvi bakraci...!?
...to je samo korisna duhovna sadrzina koju ljudi mogu sa mirnom savescu citati u slobodno vreme,mislim kada vec budu citali Pismo pa da im to dojde kao neki materijal za duhovnu relaksaciju i preispitivanje nekih stavova u zoni verske prakse u koju su mozda zasli zbog nedovoljnoig citanja Svetog Pisma.
Nista vise i nista manje od toga !

Ko ti to kaza nesretnice,kakava dela Vajt kakvi bakraci...!?
...to je samo korisna duhovna sadrzina koju ljudi mogu sa mirnom savescu citati u slobodno vreme,mislim kada vec budu citali Pismo pa da im to dojde kao neki materijal za duhovnu relaksaciju i preispitivanje nekih stavova u zoni verske prakse u koju su mozda zasli zbog nedovoljnoig citanja Svetog Pisma.
Nista vise i nista manje od toga !
A gle čuda čitanje Biblije bez čitanja "korisnih duhovnih sadržina" nikada nije nijednog čovjeka odvelo do "ispravne vjerske prakse" adventizma.

Сад сам се сетио да адвентистима тзв. суботарима нису били задовољавајући постојећи преводи Библије на руски, па су основали свој Институт за превод Библије:
http://bible.zau.ru/
Наравно да су превод удешавали према својим учењима. На жалост су се наивно укључили у пројекат "вишеконфесионалног" превода и неки од православних, један баћушка алкохоличар чак и хвалио превод. Задња редакција пре штампања је наравно све удесила да иде у корист адвентистичких учења.

Сад сам се сетио да адвентистима тзв. суботарима нису били задовољавајући постојећи преводи Библије на руски, па су основали свој Институт за превод Библије:
http://bible.zau.ru/
Наравно да су превод удепавали према својим учењима. На жалост су се наивно укључили у пројекат "вишеконфесионалног" преводи неки од православних, један баћушка алкохоличар и хвалио превод. Задња редакција пре штампања је наравно све удесила са иде у корист адвентистичких учења.
Prevarantu lazljivi,iznesi neki TAKAV njihov prevod ili priznaj da si cak i gori nego sto sam te nazvao !!!

...naravno,ukoliko das takvog dokaza onda cu priznati da nisi ti vec da sam ja takav !

Ima nekih koiji kazu da su videli i marsovce ali,uz svo duzno postovanje,ja bih da vidim konkretne dokaze uz njihove tvrdnje da su to ZAISTA SLIKE SA NJEGOVIM REALNIM IZGLEDOM dok je bio u ljudskom telu !!!
Не знам зашто, али стално виђам слике Елен Вајт по адвентистичким сајтовима, похвале наведеној персони, њене књиге у књижари "Знакови времена" и сл.

Не знам зашто, али стално виђам слике Елен Вајт по адвентистичким сајтовима, похвале наведеној персони, њене књиге у књижари "Знакови времена" и сл.
I opet te pitam ali sada vec ozbiljno:

Kakve veze ima ovo sa danasnjom cenom aluminiuma na svetskoj berzi ????????

Iznesi dokaze pa cemo tako utvrditi tvoju "objektivnost",izvoli !
Ево и овде се цитира:

Переводы Библии с конфессиональными искажениями

1. Библия в современном русском переводе под ред. М. П. Кулакова (2000)

Институт перевода Библии при Заокской духовной академии (единственное высшее учебное заведение адвентистов в России) был основан в 1993 году по инициативе М.П. Кулакова – бывшего в 1990-1992 гг. руководителем церкви адвентистов седьмого дня в СССР.
Несмотря на то, что этот труд позиционируется авторами как перевод, совершённый «группой ведущих российских ученых Института перевода Библии – библеистов и филологов, принадлежащих разным христианским конфессиям», это перевод выполнен под руководством секты адвентистов седьмого дня и отражает её вероучение.

Извор: https://azbyka.ru/o-perevodah-biblii

Back