Šta povezuje taksiste, prosvetare i studente?

Može da pomogne u datom momentu da dobiješ ocenu u indeks ali kasnije te vodi u veće probleme... Ko zna kakvi su studenti bili ovi koji su konstruisali tu nadstrešnicu nesretnu što je pala, možda su i oni prepisivali..
Nemaju veze ocene sa uspehom u poslu, jer da imaju, poslodavce bi zanimao prosek, a ne zanima nijednog, osim samih fakulteta kad treba da se doktorira.

Preteruješ.. pa nije Vučić zidao tu nesretnu nadstrešnicu
Poenta izbegavanja odgovornosti : izađeš, svečano presečeš vrpcu,naglasiš da si ti otvorio rekonstruisanu nadstrešnicu a onda ne znaš (!!!!!) da nije bezbedna ??!? Predsednik jedne države ne može da bude neupućen u tako nešto, shvataš li bar to??

Vidi se da ne živiš u Srbiji :(
Da vidi se.. ne vidim u čemu je problem.. zato što imam neko svoje mišljenje ili zato što ne mislim kao i ti recimo..?
U Srbiji i bivšoj Jugoslaviji uopšte, ljudi koji žive tamo ponašaju se kao bebe.. uvek im je neko drugi kriv a nikada krivca ne traže u sebi i to je greška.. ali ja mogu i to da razumem, jedino što ne mogu da razumem je taj bes koji izlazi iz usta i jednih i drugih.. nema tog političara ili nazovi političara koji će stati iza tog malog nesretnog stanovnika Srbije da ga zaštiti kada je u nevolji.

Poenta izbegavanja odgovornosti : izađeš, svečano presečeš vrpcu,naglasiš da si ti otvorio rekonstruisanu nadstrešnicu a onda ne znaš (!!!!!) da nije bezbedna ??!? Predsednik jedne države ne može da bude neupućen u tako nešto, shvataš li bar to??
Pa da li je on stajao ispod te nadstrešnice dok je sekao tu vrpcu kako ti kažeš ... Ako je ..što bi stajao ako je znao da nije bezbedna.. nema mi logike

Da vidi se.. ne vidim u čemu je problem.. zato što imam neko svoje mišljenje ili zato što ne mislim kao i ti recimo..?
U Srbiji i bivšoj Jugoslaviji uopšte, ljudi koji žive tamo ponašaju se kao bebe.. uvek im je neko drugi kriv a nikada krivca ne traže u sebi i to je greška.. ali ja mogu i to da razumem, jedino što ne mogu da razumem je taj bes koji izlazi iz usta i jednih i drugih.. nema tog političara ili nazovi političara koji će stati iza tog malog nesretnog stanovnika Srbije da ga zaštiti kada je u nevolji.
Zato imamo studente :heart:

Delimično se slažem s tobom da je on možda odgovoran u neku ruku ali ne možeš da tvrdiš da na svim mestima sede nestručni ljudi..
Nemoj da se uvrediš, ali zaista nisi upoznat sa realnim stanjem ovde: evo preneću ti sa lokala, kako stvari stoje. Po opštinama rade samo politički podobni, nevezano za stručnost. Većina njih nema veze sa resorima za koje su zaduženi. Na tim mestima su samo zato jer će podržati svaki tender, svaki način trpnja novca u džepove....

Zato imamo studente :heart:
Pa to je lepo.. ja podržavam studente i ne samo studente nego bilo koji pokret koji će doneti nešto bolje, ali ja koliko vidim odavde da su oni u stvari izmanipulisani, znam da se nećeš složiti sa mnom i znam da nećeš goglati YouTube da vidiš koliko snimaka ima kao kao dokaz manipulacije, ali nema veze... U Srbiji će trajati takva situacija sve dok taj pojedinac ne shvati i ne pođe od sebe... Dotle ništa se neće promeniti a da li će to doći to vreme da se taj pojedinac promeni.. ja verujem da neće.. zato sam i otišao.

Citam ne zivis u Srbiji, a kazes Srbi se ponasaju kao bebe.
Pitam, zasto branis aktuelnu vlast? Pokazala se dobro, svetski, demokratski?
Da dobro si pročitao ili pročitala već ..ne znam jesi li muško ili žensko ,nebitno. Ja branim samo moju porodicu,sebe i svoj Biznis .. da li ti to možeš da shvatiš, ja sam po defaultu protiv svake vlasti ali i protiv manipulacije...

Da dobro si pročitao ili pročitala već ..ne znam jesi li muško ili žensko ,nebitno. Ja branim samo moju porodicu,sebe i svoj Biznis .. da li ti to možeš da shvatiš, ja sam po defaultu protiv svake vlasti ali i protiv manipulacije...
Ali ti ne shvataš šta pokušavamo da ti kažemo: u protestima studenata nema manipulacije, samo traženje odgovornosti i zakonske sankcije odgovornih. Kakva je to manupulacija??

Nemoj da se uvrediš, ali zaista nisi upoznat sa realnim stanjem ovde: evo preneću ti sa lokala, kako stvari stoje. Po opštinama rade samo politički podobni, nevezano za stručnost. Većina njih nema veze sa resorima za koje su zaduženi. Na tim mestima su samo zato jer će podržati svaki tender, svaki način trpnja novca u džepove....
Pa ja znam da je to tako.. redovno obilazim sve bivše republike Jugoslavije osim Kosova i Makedonije, i čujem na terenu šta je i kako je.. i znam da je užas, ali ovi ljudi što pokušavaju da preotmu studentske proteste su toliko drski i bezobzirni da će učiniti sve samo da dođu do vlasti a onda će Srbija postati Libija.. demokratska Libija

Pa ja znam da je to tako.. redovno obilazim sve bivše republike Jugoslavije osim Kosova i Makedonije, i čujem na terenu šta je i kako je.. i znam da je užas, ali ovi ljudi što pokušavaju da preotmu studentske proteste su toliko drski i bezobzirni da će učiniti sve samo da dođu do vlasti a onda će Srbija postati Libija.. demokratska Libija
Ko priča o tim ljudima?? I kakve veze tek imaju sa prosvetnim protestima?

Ko priča o tim ljudima?? I kakve veze tek imaju sa prosvetnim protestima?
Pa imaju ..zato što su oni ti ljudi koji ovo sve rade.. znaš kako kažu, ljubav je slepa.. u ovom slučaju ljubav prema promenama studentima ljubav iz nekih ličnih ubeđenja ili ne znam ti ni ja šta.. i to je u redu ali tek kasnije kada je već kasno ti vidiš kakva je ta neka osoba za koju si mislio da si zaljubljen, u ovom slučaju tek kasnije ćeš videti kakav je taj studentski pokret kada već bude sve gotovo, i kada ti neki ljudi poput našeg novog zelenskog odnosno ovoga glumca bjelogrlića i njemu slični dođu na vlast.. biće u Srbiji gore nego u Ukrajini

Pa imaju ..zato što su oni ti ljudi koji ovo sve rade.. znaš kako kažu, ljubav je slepa.. u ovom slučaju ljubav prema promenama studentima ljubav iz nekih ličnih ubeđenja ili ne znam ti ni ja šta.. i to je u redu ali tek kasnije kada je već kasno ti vidiš kakva je ta neka osoba za koju si mislio da si zaljubljen, u ovom slučaju tek kasnije ćeš videti kakav je taj studentski pokret kada već bude sve gotovo, i kada ti neki ljudi poput našeg novog zelenskog odnosno ovoga glumca bjelogrlića i njemu slični dođu na vlast.. biće u Srbiji gore nego u Ukrajini
Ne znam čemu taj defetizam, to su naša deca koja imaju našu podršku, a svoje dete branim do kraja. Kakva crna Ukrajina, pa nisu došli stranci da nas biju, već su naša deca na ulicama, koja traže normalnu državu a ne Ukrajinu a ni Zelenskog..

Pa? Nema diskriminacije, govore može držati svako ko želi, a ne plaćeni govornici kao na nekoj drugoj strani...
Da nema diskriminacije naravno samo ja eto lično ne bih volio a ne bi ni tebi preporučio da tvoju decu vodi bijeloglić kesić Đilas marinika ćuta ili neko njima sličan, a volio bi da Srbiju vodi neki doktor nauka i da bude okružen sa najpametnijim ljudima koji se mogu pronaći Srbiji koji će obavljati te dužnosti patriotski i časno, Srbija ima veliki potencijal samo ..ja opet se vraćam na onu moju teoriju da se odrasli ljudi u Srbiji ponašaju kao bebe i za sve im je neko drugi kriv..

Back