- Poruka
- 251
zele da napale muskarca da pomisli u jes ova ima dobra stau za pushu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... u stvari mislim da je jedino sto se njima "ne tolerise" nizak rast.
Mislim na obicne muskarce, ovi ocigledno imaju jos nesto![]()
Mozda i nije kompenzacija u pitanju, vec su jednostavno jaki na nekim drugim poljima, nemam pojma...da li je samo moj utisak da mushkarci koji nisu po PS-u u bilo kom smislu
imaju snaznu potrebu da "to" kompenzuju na drugim poljima?
Izem ti muskarca od metar i po visin epa nek se zove i Tom Cruise.....paaa..
..lorens od arabije..
..tom kruz..dastin hofman..
..prince..lu rid..
..napoleon..hitler..staljin..lenjin..dzingis kan..
..svi ispod 165..
..paaa..
..lorens od arabije..
..tom kruz..dastin hofman..
..prince..lu rid..
..napoleon..hitler..staljin..lenjin..dzingis kan..
..svi ispod 165..
Slatkice sada ces da pokupis simpatije muskog roda
Rekla si bas ono sto su oni mislili a nisu smeli da kazu![]()
Izem ti muskarca od metar i po visin epa nek se zove i Tom Cruise...![]()
zele da napale muskarca da pomisli u jes ova ima dobra stau za pushu
E samo sam cekala kada ce neki od vas i to da napise, jer sad svi nesto kao izvodite sa tom ,,pusom,, pa mislite da se zene samo zato karminisu. Eh puste vase zelje.
Totalno pogresno jer je karminisanje pocelo jos ...davnih dana, i to prvi karmin koji je izmisljen je bas upravo taj crveni koji toliko bode oci i eventualno perverznjake podseca na ,,cica macu,, ali to nema veze za tim. Pitanje je isto kao kad bi pitali sto zene vole i da se kindjure...mislim na nakit. To je prosto tako....i u starom Egiptu su se i sminkale i kindjurile a zasto se to danas nama zamera ili spocitava da mi zelimo da jel...., kada to prosto nije istina. To je samo vasa muska pusta zelja jer mislite samo na to (na ,,pusu,,).
Ja bih pre rekla da ove sto pumpaju usne da izgledaju napuceno to zele da postignu nego devojke koje se karminisu. Mada i to moze samo tako da izgleda a da nije tako. Mozda je samo stvar mode.
Retko kada koristim ruž za usne, i kada koristim, to su vrlo diskretni, nežni tonovi.
Šminkanje usana ništa nije bitnije od šminkanja drugih delova lica...
Zar Max Demian nije zensko?![]()
Sta je grozno?...i mene mnogo sto sta podseca na mnogo toga...maaaastaaaaa![]()