- Poruka
- 80.184
malog belog zeca
U mom slucaaaju moze i sareni zeka
ma to za ove mlađe, ovima 40 + da iskoci iz torte pa da ih srce strefi
Neki jos nismo stigli do 40
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malog belog zeca
ma to za ove mlađe, ovima 40 + da iskoci iz torte pa da ih srce strefi
U mom slucaaaju moze i sareni zeka
Neki jos nismo stigli do 40
И мој је обожавао кухињу, воли и сада. Па смо заједно кували. А супер је када детету умесиш тесто, оно само брашно и вода и оно се игра до бесвести.
А док сам била на мору он ишао, брао малине и купио себи бас гитару. Немам срца да му кажем да мислим да то није за њега Нека проба. Ако не иде, продаће. И то може бити поклон.
Он обожава шуму, планинарење и све око тога. И то су лепи поклони ко воли, од прибора за јело у природи, преко двогледа, вреће за спавање до осталих ситница.
Kakav stricek tek sam krenuo ovako nesto hocu za rodjendan , kaze stap za pecanje ili aparat za brijanjekakav hrabar striček neustrašiv čak
Kakav stricek tek sam krenuo ovako nesto hocu za rodjendan , kaze stap za pecanje ili aparat za brijanje
Pogledajte prilog 1406974
Da ne bude ispod zecice neki zekanimam ideju
za tvoj rodjendan sazovemo zbor stanara, i taman onako pričate pijete kad stize torta sa ovakvom tvojom zecicom koja iskoci i krene trcati po livadi oko zgrade
Mislim da se zekan obukao kao zecicalako za zekana ali ne bi bilo dobro da je komsijin dobarman u blizini
ovo svakako mož da se protumačiDa ne bude ispod zecice neki zekan
Moze,mozeovo svakako mož da se protumači
Kakvo sad trcanje ,kako ti muzevi izdrze sa vama, treba da iskoci iz torte i kaze gospodaru vasa sam.imam ideju
za tvoj rodjendan sazovemo zbor stanara, i taman onako pričate pijete kad stize torta sa ovakvom tvojom zecicom koja iskoci i krene trcati po livadi oko zgrade
Kakvo sad trcanje ,kako ti muzevi izdrze sa vama, treba da iskoci iz torte i kaze gospodaru vasa sam.
Nikad u životu me nijedan poklon nije obradovao kao ovaj:
Pogledajte prilog 1411669
(jeste da sam ga kupio sam sebi, ali nema veze, poklonu se u zube ne gleda).
Телевизор и другој соби!!!Blizi vam se rodjendan ili neka godisnjica.Mladi ste ili srednjih godina ili ste stariji , svejedno
Sta biste voleli da vam se pokloni? Kakvi su to pokloni kojima biste se obradovali?
Ali realno. Nemoj sada da krene..auto, avion, jahta, filip patek sat i slicno..vec neki poklo koji bi vas obradovao i voleli biste da ga imate
Pogledajte prilog 1406192
Вратити му кредитну картицуLopticu za golf. Ili klavirsku zicu.
Stripovi. Neki dobar Konan strip ili tako nešto slično. To bi mi bilo kul.Blizi vam se rodjendan ili neka godisnjica.Mladi ste ili srednjih godina ili ste stariji , svejedno
Sta biste voleli da vam se pokloni? Kakvi su to pokloni kojima biste se obradovali?
Ali realno. Nemoj sada da krene..auto, avion, jahta, filip patek sat i slicno..vec neki poklo koji bi vas obradovao i voleli biste da ga imate
Pogledajte prilog 1406192