Sta pokloniti muskarcima?

Jeste, u tom uzrastu decaci mnogo vole da ciste i kuvaju. U kuhinjicama sve decaci mlate i mute.

Ja sam mom malom volela da uzimam od tvrdog kartona kao kocke pa se naslazu visoko ili od drveta pa se ubacuju oblici ili slova, magneti...

I pita tako jedna drugarica sta da mu kupi a moj muz, koji se dibidus ni u poklone a ni u igracke nije mesao, iznebuha dovikne "mi detetu samo kartone i daske poklanjamo pa ako imas neku kutiju odusevice mi se zena i dete".

Inace, muzu mahom uzmem neki parfem, odecu ali sada sam mu uzela karte (vrlo, vrlo povoljne) za moj omiljeni grad, u vreme skolskog raspusta. Ha!
И мој је обожавао кухињу, воли и сада. Па смо заједно кували. А супер је када детету умесиш тесто, оно само брашно и вода и оно се игра до бесвести.
А док сам била на мору он ишао, брао малине и купио себи бас гитару. Немам срца да му кажем да мислим да то није за њега :mrgreen: Нека проба. Ако не иде, продаће. И то може бити поклон.
Он обожава шуму, планинарење и све око тога. И то су лепи поклони ко воли, од прибора за јело у природи, преко двогледа, вреће за спавање до осталих ситница.

Poslednja izmena:
Blizi vam se rodjendan ili neka godisnjica.Mladi ste ili srednjih godina ili ste stariji , svejedno
Sta biste voleli da vam se pokloni? Kakvi su to pokloni kojima biste se obradovali?
Ali realno. Nemoj sada da krene..auto, avion, jahta, filip patek sat i slicno..vec neki poklo koji bi vas obradovao i voleli biste da ga imate

Pogledajte prilog 1406192

Volim neku sitnu korisnu stvar vezanu za neki od hobija. A moze i beskorisna, a da je lepa, ukrasna i da je u tom fazonu.

Ako voli neki sport - nesto zanimljivo u vezi tog sporta (custom majica sa nekom forom u vezi omiljenog fudbalera, na primer, ili ako zivi u Srbiji a fan je Mancestera, onda nsrucis online neki privezak ili solju ili neku foru za taj klub, ili nesto slicno....).

Blizi vam se rodjendan ili neka godisnjica.Mladi ste ili srednjih godina ili ste stariji , svejedno
Sta biste voleli da vam se pokloni? Kakvi su to pokloni kojima biste se obradovali?
Ali realno. Nemoj sada da krene..auto, avion, jahta, filip patek sat i slicno..vec neki poklo koji bi vas obradovao i voleli biste da ga imate

Pogledajte prilog 1406192
Ваучер за спортску кладионицу 😁

Back