Sta pokloniti muskarcima?

Blizi vam se rodjendan ili neka godisnjica.Mladi ste ili srednjih godina ili ste stariji , svejedno
Sta biste voleli da vam se pokloni? Kakvi su to pokloni kojima biste se obradovali?
Ali realno. Nemoj sada da krene..auto, avion, jahta, filip patek sat i slicno..vec neki poklo koji bi vas obradovao i voleli biste da ga imate

Pogledajte prilog 1406192
Du... Ks.

Ја овом мом тражила панталоне какве је желео, нигде нема. Каже ми продавачица- Тај Ваш мушкарац је много захтеван :lol:
Kupovala sam svastta od kosulja do onih masinica za brijanje sa trimerom i to sam morala da vratim pa umesto toga uzela toster za sve nas :/ I odustala sam. Kad kupim nesto jevtinije ne valja mu, kad kupum nesto skuplje kaze luda sam. Nista visr ne kupujem, spremim nesto, napravim tortu zavisi od povoda za slavlje i toliko.

Ја отишла да сину другарице купим поклон. 2 годинице. И за девојчице све лепо а за њих као за мале људе, некако једнолично.
Окренем се играчкама, питам је шта он воли, каже- узми му онај Пертини сет за чишћење (метла, кофа, џогер) воли да чисти :lol:

Jeste, u tom uzrastu decaci mnogo vole da ciste i kuvaju. U kuhinjicama sve decaci mlate i mute.

Ja sam mom malom volela da uzimam od tvrdog kartona kao kocke pa se naslazu visoko ili od drveta pa se ubacuju oblici ili slova, magneti...

I pita tako jedna drugarica sta da mu kupi a moj muz, koji se dibidus ni u poklone a ni u igracke nije mesao, iznebuha dovikne "mi detetu samo kartone i daske poklanjamo pa ako imas neku kutiju odusevice mi se zena i dete".

Inace, muzu mahom uzmem neki parfem, odecu ali sada sam mu uzela karte (vrlo, vrlo povoljne) za moj omiljeni grad, u vreme skolskog raspusta. Ha!

Kupovala sam svastta od kosulja do onih masinica za brijanje sa trimerom i to sam morala da vratim pa umesto toga uzela toster za sve nas :/ I odustala sam. Kad kupim nesto jevtinije ne valja mu, kad kupum nesto skuplje kaze luda sam. Nista visr ne kupujem, spremim nesto, napravim tortu zavisi od povoda za slavlje i toliko.

Kupi seksi donji veš sledeći put :andjeo:

a knjiga, karte za pozorisnu predstavu, kravata, maska za mobini....tako nesto da li bi vam bilo drago da dobijete

Može i to ali ne od svakoga ;)

Back