Šta pokloniti Gejmerki za 8. mart?

Šta pokloniti gejmerki za 8. mart?

• DualSense Wirelles Controller u roze boji za PS5

glasova: 4 57,1%
  • Roze Switch1 Lite sa Animal Crossing bundle

glasova: 1 14,3%
  • Xbox adaptee

glasova: 0 0,0%
  • Resident Evil Requiem

• Jbg... trenutno sam bez kinte pa ću šarenu usb tastaturu, žensko je to...

• Ukupno glasova
    7
Pa što onda stavljaš da si odigrala?!
Nisi me razumeo.

IMG_1493.png

Ovo imam. Ili nešto vrlo slično, možda neki drugi deo ili sl.
Nisam profi gejmer, imam pored sina mnogo toga, ali nisam odigrala ja SVE to aman.

Ja se igram s Kassandrom u AC Odiseji.

Mada više trčkaram tamo vamo nego što uradim nešto.
Ubih tri vuka. Dve babe(jedna mi naletela na trozupac a drugu htedoh regrutovah ali grom u glavu), i pet šest regrutovah i desetak ustrelih ili savladah ljutih NPC spartanaca i NPC nesrećnika za nekih pola sata danas.

Pripitomih belog medveda, 38. Nivo.

Znaš li kako je nastalo prvo morsko prase?
Pokemon Pokopia je aktuelni spin-off

A pravi nastavak serijala najavljen za 2027-mu (opušteno)

Pokemon Winds i Pokemon Wawes
I onda opet krljačina u online razmeni pokemona iz ove ili one edicije
:srecan:

:vatromet:

Postoje opcije za “veliko osudjivanje” šta se sve može vrlo lako. Samo treba znati kako.
Pisala sam malo o tome ranije. Nije neka mudrost.
To ako ne uradiš pri registraciji ništa.

Ne trebaju ti velike pare da odigraš mnogo čega tu. Pišem za PS5.
Pa i na Switch 1/2 je dovoljno "da se pozdraviš" sa MiG kertridžom od online pristupa servisima i multiplayer sadržajima te da se zadovoljiš solo igranjem nepatchovanih verzija i updateova.

Suśtinski samo ako želiš ambalažu plaćaš punu cenu i tek periodično akcijsku medjutim DLC verzije na Black Friday budu od 50% pa i do 90%
Recimo Minecraft full edicije su bile 60%, Batman Trilogy 90% tj ni10 evra
Taman da mi ne bude žao śto sam platio nešto što na youtube izgleda lepo a u suštini isto kao Resident Evil i gomila sličnih - truć trać priča i onda malo animacije gde u odredjenom momentu treba da pritisneš odredjeni taster...

To nije igra za zabavu - to je Deagon's Lair (za svoje vreme tehnološko čudo jer je to bio automat sa CD Rom-om da bi terao silnu animacijy)

Na prevaru su ugurali ovu igru na Amigu ali je floppy ipak floppy i da čekaš učitavanja zbog par sekundi op-trt akcije i to "sa poslednjim životom" beše "teška priča"

Izbacili su i dvojku, pa je bio i Space Ace gde je fora ista samonumesto u srednj3m veku sad si u budućnosti

Jedina igra ovog zaludnog lika a koja j3 mogla da se igra bar malo sa uživanjem i tražila i logiku pored refleksa beše Guy Spy
Nivoi u Alpima i fajt na balvanu iznad ponora su momenti koje sam najviše voleo

Timeline:Alpi i Debela Olga (logička zaebancja u kretanju)

Back