момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.827
Ako nema PS5 onda to, a ako ima onda čekaj da izađe novi GTA 6 pa joj to pokloni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neku vojno akcioni igricu u skladu sa situacijom. Ili pošto ima XBox kupi joj SP.Ako može pomoć iskusnijih, datum je sve bliži...
![]()
???Pa odakle ti pare da sve to odigraš?
Pa što onda stavljaš da si odigrala?!???
Koliko mi treba para za ovo znaš li?
Nisam lijevoliberal koji ljude ohrabruje da guraju kriminal.Ako nema PS5 onda to, a ako ima onda čekaj da izađe novi GTA 6 pa joj to pokloni
Nisi me razumeo.Pa što onda stavljaš da si odigrala?!
Da, vi djesničari volite da bijete ženu i djecu pod okriljem svoja čet'ri zida, kod nas ljevičara je sve transparentno, mi gazimo uništitelje ozonske omotnice u ime podizanja svijesti o klimi.Nisam lijevoliberal koji ljude ohrabruje da guraju kriminal.
Poštujem zakone Republike Hrvatske.
![]()
Možda je čipovala konzolu?Pa što onda stavljaš da si odigrala?!
Možda je čipovala konzolu?
Najoštrije osudjivanje i zgražavanje
Ako može pomoć iskusnijih, datum je sve bliži...
![]()
Pokemon Pokopia je aktuelni spin-offJa se igram s Kassandrom u AC Odiseji.
Mada više trčkaram tamo vamo nego što uradim nešto.
Ubih tri vuka. Dve babe(jedna mi naletela na trozupac a drugu htedoh regrutovah ali grom u glavu), i pet šest regrutovah i desetak ustrelih ili savladah ljutih NPC spartanaca i NPC nesrećnika za nekih pola sata danas.
Pripitomih belog medveda, 38. Nivo.
Znaš li kako je nastalo prvo morsko prase?

Paštete iz Maksija pred istekom roka.Ako može pomoć iskusnijih, datum je sve bliži...
![]()
Sve što kupiš sebi kupio si i njoj, Desanki svojoj.Ako može pomoć iskusnijih, datum je sve bliži...
![]()
Pa i na Switch 1/2 je dovoljno "da se pozdraviš" sa MiG kertridžom od online pristupa servisima i multiplayer sadržajima te da se zadovoljiš solo igranjem nepatchovanih verzija i updateova.Postoje opcije za “veliko osudjivanje” šta se sve može vrlo lako. Samo treba znati kako.
Pisala sam malo o tome ranije. Nije neka mudrost.
To ako ne uradiš pri registraciji ništa.
Ne trebaju ti velike pare da odigraš mnogo čega tu. Pišem za PS5.
Šta je lepi?Paštete iz Maksija pred istekom roka.
Ili viršle.
Prava gejmerka jede žive viršle dok igra.
Kožni nož?Nešto tvrdo i obloženo kožom.![]()