Šta pokloniti Gejmerki za 8. mart?

Šta pokloniti gejmerki za 8. mart?

• DualSense Wirelles Controller u roze boji za PS5

glasova: 4 57,1%
  • Roze Switch1 Lite sa Animal Crossing bundle

glasova: 1 14,3%
  • Xbox adaptee

glasova: 0 0,0%
  • Resident Evil Requiem

• Jbg... trenutno sam bez kinte pa ću šarenu usb tastaturu, žensko je to...

• Ukupno glasova
    7
Ako može pomoć iskusnijih, datum je sve bliži...
:D
oklagija-1000x1000-1.jpg

Nemoj RE. Kupi ga sebi pa joj ponudi ako već moraš da ubijaš zombije kontrolerom i ekranom.

Igrah neku bojanku za dž na Switch AU/NZ.

Odvedi je u cinema/bioskop na neku komediju. Dobra je za intimu.
Ja sam na Switch2 member+expansion (3 godine je maksimalna pretplata u jednom ciklusu) tako da mi je opseg besplatnih igara veći ali neću da zatrpavam bez nužde.

Malo su precenili da za Taito legendarnu igru Scrambled Egg sa automata iz 80-ih traže 8€
Čitave kompilacije Sega Mega i Capcom (Ghosts'n Goblins, 1942, Final Fight, Street Fighter Turbo itd) koštaju tek malo iznad.

Ja sam na Switch2 member+expansion (3 godine je maksimalna pretplata u jednom ciklusu) tako da mi je opseg besplatnih igara veći ali neću da zatrpavam bez nužde.

Malo su precenili da za Taito legendarnu igru Scrambled Egg sa automata iz 80-ih traže 8€
Čitave kompilacije Sega Mega i Capcom (Ghosts'n Goblins, 1942, Final Fight, Street Fighter Turbo itd) koštaju tek malo iznad.
Ja se igram s Kassandrom u AC Odiseji.

Mada više trčkaram tamo vamo nego što uradim nešto.
Ubih tri vuka. Dve babe(jedna mi naletela na trozupac a drugu htedoh regrutovah ali grom u glavu), i pet šest regrutovah i desetak ustrelih ili savladah ljutih NPC spartanaca i NPC nesrećnika za nekih pola sata danas.

Pripitomih belog medveda, 38. Nivo.

Znaš li kako je nastalo prvo morsko prase?

Back