Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 38.272
Pametni bas to rade, ali ne i časni ljudi. Mnogima je previse biti častan i pametan....Паметни људи никада не користе силу или своја овлашћења да саговорника онемогуће да износи своје аргументе у расправи.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pametni bas to rade, ali ne i časni ljudi. Mnogima je previse biti častan i pametan....Паметни људи никада не користе силу или своја овлашћења да саговорника онемогуће да износи своје аргументе у расправи.
Znaci da vladaju glupi, jer svet nije takav slucajno....Ovo ti je vazilo dok su pametni ćutali. Da bi se svet promenio pametni moraju da preduzmu nesto, sto i nije tesko u glupom svetu....ukinu nasilje pokazujuci da su intelektualno jaci ili da mogu da okupe vecu snagu.Pametan čovek neće isticati da je pametan ,jer nema potrebe da se hvali.Neće se mešati u tuđe živote niti će dozvoliti da se neko meša u njegov.Neće napadati i provocirati ničim izazvan.I neće pokušavati da drugima menja mišljenje,jer je sam ubeđen u nešto.
...trebalo bi , da je tako...ali,Znaju da je trenutak prolazan, sad i nikada više...
Uživaju u svakom trenutku baš onakvom kakav je i baš takvi kavi su, neopterećeni trivijalnostima.
Može se, nije teško......trebalo bi , da je tako...ali,
pamet slabo zivljenju pomaze...
...ne moze se tek tako lako Du_Lu,Može se, nije teško...
Uvek smo u grču i uvek nam nešto fali, smeta nam koji kg viška, treba nam ovo- ono, a sreća je u tako običnim stvarima.
Pametni ljudi to znaju i uživaju ...
Zavisi šta ti prija i šta te ispunjava......ne moze se tek tako lako Du_Lu,
lijepe i vrijedne 'stvari' su uvijek zahtjevne i teske...
Ja znam da sam pametan i glup ali,
selektivno...pozdrav i lijepa ti ,-vecer...
I te kako si pametan.Ne znam
Nisam pametan
Ne uvek bar
Šta se dešava sa tobom, Sokole?Za razliku od mene.
Ja sam glup kao ******.