Srbija = evropska Kolumbija, u kojoj najveći kriminalci iz naprednog narko-kartela tuže obične građane i medije koji objektivno informišu o kriminalnim aktivnostima članova napredne mafije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Погледај ко седи у клупама, ка'шће ти се само...
Srbija = evropska Kolumbija, u kojoj najveći kriminalci iz naprednog narko-kartela tuže obične građane i medije koji objektivno informišu o kriminalnim aktivnostima članova napredne mafije.
Brus lia gle onog u pink odelu !
Sad ih ima stotinak šešelja u skupštini.Šteta što Šešelj nije u Skupštini da se javi malo "za wepliku"
Jel bi se besio da udju ruski generali?Pa svoji, rade za svoje dup.e, i zabole ih za tvoja srpstva i ostale gluposti.
Bukvalno da NATO podoficiri sede u skupstini Srbije, radili bi vise za gradjane Srbije od ovih besmislicara od srpskih poslanika.
Nema ni jedan da iznapušava retardirane "demokrate" (exkomunjare drukare)Sad ih ima stotinak šešelja u skupštini.
Putinov general- da.Jel bi se besio da udju ruski generali?
A CIA smradovi su OK?Putinov general- da.
Ruski general u oslobodjenoj Rusiji od FSB diktature, nalik nekom ruskom Pinoceu- ne.
Meni nista ne znaci ta nacionalno-drzavna odrednica.
Da se pojavi neki ruski Pinoce (znam da je nemoguce, govorim hipoteticki), i pohapsi/ strelja svu FSB bandu, slavio bi ga kao najvecu licnost u 21-om veku za sada.
CIA smradovi nisu Ok, ali oni imaju 34 puta drugih interesnih grupa u Americi koje ih ogranicavaju.A CIA smradovi su OK?
nasi nisu,,,a i ovi sto su nasi, nisu nasi...tu nema nasih, sem kafe kuvaricane znam al naši nisu
Da su naše sipale bi im mišumur i rešile nas bedenasi nisu,,,a i ovi sto su nasi, nisu nasi...tu nema nasih, sem kafe kuvarica
Kakoe lijepo urinir'o po njima pa toe komedijaŠteta što Šešelj nije u Skupštini da se javi malo "za wepliku"
Čim su radikali ubili đinđića odmah su ga pustili iz haga.Kakoe lijepo urinir'o po njima pa toe komedija
Znaci radikali su ga roknuli...joj MarioČim su radikali ubili đinđića odmah su ga pustili iz haga.
I stambolića i ćuruviju i olivera ivanovića i još gomilu novinara. Sve se ništa ne zna a ovi napredni majmuni zajahali vlast.Znaci radikali su ga roknuli...joj Mario
Koja smo mi bruka od države, jbt
Леле...какве су....
Koji su ti?
Nije istina da je sns Srbija kolonija
A Martin Luter Kinga i Kenedia si zaboravio a...sram te bilo.I stambolića i ćuruviju i olivera ivanovića i još gomilu novinara. Sve se ništa ne zna a ovi napredni majmuni zajahali vlast.
Nacionalna garda ili U.S Army, uniforme su im skoro identične.deluju kao dobro obucena vojska?A uniforme nisu nase Ajd sad?