Šta ovi traže u našoj skupštini?

Jel bi se besio da udju ruski generali? :D
Putinov general- da.

Ruski general u oslobodjenoj Rusiji od FSB diktature, nalik nekom ruskom Pinoceu- ne.

Meni nista ne znaci ta nacionalno-drzavna odrednica.

Da se pojavi neki ruski Pinoce (znam da je nemoguce, govorim hipoteticki), i pohapsi/ strelja svu FSB bandu, slavio bi ga kao najvecu licnost u 21-om veku za sada.

Koja smo mi bruka od države, jbt
Šta ovi traže u našoj skupštini?
Ne znam al naši nisu

Pogledajte prilog 1615717
Леле...какве су....
Nije istina da je sns Srbija kolonija:per:
7362BD09-781B-4612-A65C-3FB349BD5599.png

Ууу...види који су све бенефити чланства ако постанеш члан Конгреса српско-америчког пријатељства!

BENEFITI ČLANSTVA

Članovi koje se opredele za članstvo u Udruženju ostvaruju sledeće pogodnosti:

• Mogućnost učešća na konferencijama, tribinama, okruglim stolovima, stručnim skupovima, seminarima, predavanjima i drugim događajima koje Udruženje organizuje u cilju razvoja odnosa i prijateljstva Srbije i SAD
  • Mogućnost povezivanja i okupljanja sa stručnjacima iz različitih oblasti – društvenih, političkih, ekonomskih, naučnih, kulturnih i dr.
  • Mogućnost kreiranja, razvijanja, unapređenja i realizacije programa saradnje i razmene iskustava na političkom, ekonomskom, naučnom, obrazovnom, kulturnom planu između Srbije i SAD
  • Mogućnost kreiranja, učestvovanja i realizacije projekata koje sprovodi Udruženje
  • Mogućnost korišćenja konsultantskih usluga Udruženja
  • Mogućnost korišćenja istraživanja koje sprovodi Udruženje
  • Druge pogodnosti u vezi sa aktivnostima Udruženja koje doprinose ostvarivanju ciljeva Udruženja

Back