Šta ovi traže u našoj skupštini?

Pa srpski poslanici u srpskoj skupstini su besmisleniji od bilo kog vojnika strane drzave u srpskoj skupstini.

Ja vas stvarno ne razumem sa tim vasim poentama da zelite tamo neke Srbe na drzavnim funkcijama, samo zato sto su Srbi.

Pa bukvalno da postavis NATO kapetana za predsednika skupstine, bilo bi bolje i slobodnije za narod Srbije od ovog besmislicarstva.
Mi smo sebi najveći neprijatelj.

Ja tebe uopšte ne razumem i što me stalno pominješ ...

A to što tebi nije jasno šta se stvarno dešava, i to što mi pišemo da Srbija ima položaj ljbavnice a ne zvanične žene u NATO (uzgred kur.va se i sa Rusijom), jer je NATO tu već dugo, to ne želite da znate. Mi smo kao sa svima može, svi nas koriste, svima udovoljavamo, ali niko nema nikakve obaveze prema nama.

Ovo je još najmanje bitno, u skuoštini je jer su tu predstavnici vlade, vrv je bilo i nešto potpisivano, stvarno nemam pojima. Najmanje su bitne takve stvari. Najviše koji je naš položaj. Ja nisam da naš položaj bude položaj iskorišćavane zemlje banana države. Ali šta drugo da budemo kada ne želimo nigde da se svrstamo, onda nismo ni u jednom timu a moramo da se slažemo sa NATO kad nas OKRUŽUJE sa svih strana. Pa vi vidite dalje kako ćete da političarite ovde
ne znam sto se pravis naivna kada na svakoj temi koju alter otvori a vezanoza odnose sa Omerikom ti doleces bez kasnjenja, sa naglascima kako je bedno da da pricamo protiv Omerike a uzimamo investicije... i glavni su propagator uz njega simpatisanja Omeriko i zapado uz naglasavanje empatija i rusofobije

pitao sam logicno s obyirom na tovje stavove prema ''divnom'' zapadu i Omeriko , da li ste ti i dokazani rusofob alter bili na srpsko americkom prijateljstvu makar ispred skupstine kao bajdenovi pioniri ne stedeci glas i dlanove ?

svrstavanje jel ?

oni su od sredine tridesetih pa nadalje jasno definisani u unistavanju srpskog slobodarskog duha. sto kolonistima naravno smeta.

avnojevske granice su njihovo delo, kao i samo gofno broz.
MA, ne kapiraš moj stav, ništa. stalno ponavljaš, sad si čak stavio i da sam fan Bajdena, znači tako lupaš svašta što ti padne na pamet, neke asocijacije dobijaš.. A dešavalo se i pre da pokušam neto da ti objasnim, čak i na PP ranije ali to ništa nije vredelo. No, bilo bi lepo da me ne pozivaš svuda da ti odgovaram kao da me pozivaš na raport.

MA, ne kapiraš moj stav, ništa. stalno ponavljaš, sad si čak stavio i da sam fan Bajdena, znači tako lupaš svašta što ti padne na pamet,
ti negiras sve sto si ovde agitovala oko zapada i svrstavanja na usa stranu. sad se pravis naivna a mene mrzi da cackam po porukama od pre...
no to ne znacida ne pamtim ta agitovanja i tvoje stavove
No, bilo bi lepo da me ne pozivaš svuda da ti odgovaram kao da me pozivaš na raport.
Ok.

Orah da im ne uzmeš iz ruke kako su gadne

Screenshot_2024-09-26-15-00-12-321_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

eto neki razlog je postojao

@mario80 i ekipa dobise samar po njusci za sve fatamorgane i ludacke pretpostavke oko tih vojnika u skupstini...

nego, a koji ce kur dan amerike u SRPSKOM PARLAMENTU ?
takvo nesto je moglo u njihovj ambasadi ili negde drugde recimo sava centar ili ...

dan amerike u nasem parlamentu ?

jesu li na skupu srpsko americkog prijateljstva bili i cenjeni predstavnici krste @Paula i @Alter_Ego_ inace istaknuti fanovi odnosa sa Omerikom ?
A stvarno zanimljivo da nije bilo nikakvih komentara, a ljudi krenuli “ko su ovi u Skupštini?”, “šta oni tu traže?”… “snimaju da bi hapsili!!”…

Pogasiše se kao na daljinski. Al’ to da ni uniforme nisu u stanju da prepoznaju, e to je već neoprostivo. :mrgreen:

Uostalom baš nas briga, Bajden ide ove jeseni, nadajmo se boljim danima od Nove godine.

Ja tebe uopšte ne razumem i što me stalno pominješ ...

A to što tebi nije jasno šta se stvarno dešava, i to što mi pišemo da Srbija ima položaj ljbavnice a ne zvanične žene u NATO (uzgred kur.va se i sa Rusijom), jer je NATO tu već dugo, to ne želite da znate. Mi smo kao sa svima može, svi nas koriste, svima udovoljavamo, ali niko nema nikakve obaveze prema nama.

Ovo je još najmanje bitno, u skuoštini je jer su tu predstavnici vlade, vrv je bilo i nešto potpisivano, stvarno nemam pojima. Najmanje su bitne takve stvari. Najviše koji je naš položaj. Ja nisam da naš položaj bude položaj iskorišćavane zemlje banana države. Ali šta drugo da budemo kada ne želimo nigde da se svrstamo, onda nismo ni u jednom timu a moramo da se slažemo sa NATO kad nas OKRUŽUJE sa svih strana. Pa vi vidite dalje kako ćete da političarite ovde
To što se naziva “kurvanjem” se u realpolitičkom žargonu naziva drugačije, tj. u međunarodnoj politici gledaš svoje interese, a oni se u našem slučaju i ne poklapaju baš sa nemačkim.

Što se tiče članstava u savezima, pomenuto i nije baš neki savez nego ekskluzivna interesna sfera u kojoj se članice baš ništa ne pitaju, a zauzvrat nemaju ni formalnu samostalnost u sferi odbrane i spoljne politike: koliko je realistično da recimo Albanija i Hrvatska uđu sa nekim u rat samo zbog toga što mu se recimo prohtelo da lansira loju raketu na Srbiju? Savezništva bez minimalnog poklapanja intresa (pomenuti) ili u situaciji kad sila daleko jača od svih ostalih (Amerika) ima daleko bitnije saveznike koji imaju dijametralno suprotne interese/gledište nego mi: Deutschland i UK. Kako bi to Srbija mogla da utiče na Vašington ukoliko Nemačka i UK zahtevaju dijametralno suprotno od onoga što bi mi da sugerišemo?

Nije realistično, uostalom, Makedonija je član - i bez toga Bugarska i Albanija ne bi smele ni da pomisle na nekakve “deobe Makedonije”, a nije da ne maštaju o tome, a opet, taj savez nije stavio na znanje Bugarskoj da ne sme da svojim zahtevima bez kraja izaziva unutrašnje tenzije u drugoj članici, niti namerava.

Back