Šta otkriva vaša omiljena seks poza?

3. Dogi
Ovo znači da ste uvek spremni za akciju i uzbuđenje, međutim, muškarci koji vole ovu pozu, ne preferiraju osećaj bliskosti i ozbiljne veze, dok žene vole da udovolje partneru.
Za mene broj jedan. Ovi filozofiraju da neko ne voli osećaj bliskosti, pretpostavka sigurno potiče od toga što ostaneš ,,usamljen" penetrirajući, bez dodira drugih delova tela.

U mom slučaju to nema veze sa tim, radi se o tome da je dobar ugao, omogućava duboko penetraciju i maksimalan rad kukovima. Umesto nekog trljanja, ovo omogućava rapidni ,,in and out".

Ovo je poza koju koristim kad treba da svršim, ako smo se smorili posle sat vremena i treba da idemo negde, omogućava da ubacim u petu brzinu i završim posao.

1. Misionarska
Ovo je jedna od najučestalijih i najboljih poza svih parova. I muškarcima i ženama ova poza omogućava intimnost, duboku penetraciju, kontakt očima. Muškarci potpuno vladaju situacijom, a žene uživaju u pokornosti.
Za mene broj dva. Uglavnom početna poza. Prednosti u odnosi na dogi jeste taj kompletan dodir telima i to prednjih strana tela obe osobe, kontakt očima. Ipak, ne, ne omogućava baš toliko duboku penetraciju, za to moraju malo noge da se podignu i slične egzibicije, koje neko može ili ne može, ili jeste ili nije raspoložen u tom trenutku. Mana toga je što se opet gubi taj puni dodira telima

1000084049.png

2. Kaubojka
U ovom slučaju žena se nalazi „gore“, a tvrdi se da ovu pozu vole žene koje su dominantne. Kod žena ova poza podiže samopouzdanje, dok je kod muškaraca suprotno i uglavnom je vole oni koji vole da ugađaju ženama.U ovoj pozi je žena dominantna, ona kontroliše penetraciju, brzinu i jačinu, pa je sasvim logično da je ženama ovo među omiljenim pozama
Za mene broj tri. Mogu da uživam u pogledu, koristim ruke...

Ipak, realno, većina želja se manje više trlja, što je za mene lepo, ali bliže nekom tinejdžerskom vaćarenju na klupicu u parku gde devojka sedne preko tebe. Mogao bih tako satima bez da svršim. Osim ako nije u nekoj top kondiciji da ima snagu da radi čučnjeve i obezbedi taj potpuni ,,in and out" osim trljanja. Mada retko ko može to u nekom dugom intervalu da radi.

U suštini, pre ili kasnije ja preuzmem kontrolu, savijem kolena i obavim posao kako spada 😁

1000084058.png

5. Stojeći
Ukoliko ste prepuni avanturističkog duha, onda verovatno volite i da vodite ljubav stojeći. Muškarci koji ovo vole su uglavnom harizmatični i neposredni, skloni eksperimentisanju, dok su žene veoma energične i uvek u potrazi za nečim novim.
Za mene broj četiri. Ne volim da stojim generalno, pa tako ni za vreme seksa. Stajao sam već dosta ceo dan, daj malo kreveta 😁

Volim kada iz ove poze, koja mi je jedna od omiljenijih

1000084054.png

Podignem devojku ovako

1000084051.png

I to mi je omiljena gde se stoji. Ipak, niti sam ja bodibilder, niti su mi partnerke imale 150 cm i 40 kilograma, pa ova poza iako uzbidljiva realno ne može da traje dugo.

4. Poza kašika
Idealna poza za romantičare. Bliskost i intima su vam jako bitni, a žene koje vole ovu pozu znači da su opuštene i senzualne u svakodnevnom životu.
Ovo mi je najveće smaranje. Ne volim sa strane, ne volim generalno tako da ležim, više dođe kao neka poza između dve poze gde malo jače priljubiš devojku uz sebe, uhvatiš je za grudi, malo se poigrate, a potom okrenete u neku normalnu pozu 😁

Vaša omiljena poza evo sta govori o vama :

1. Misionarska
Ovo je jedna od najučestalijih i najboljih poza svih parova. I muškarcima i ženama ova poza omogućava intimnost, duboku penetraciju, kontakt očima. Muškarci potpuno vladaju situacijom, a žene uživaju u pokornosti.

2. Kaubojka
U ovom slučaju žena se nalazi „gore“, a tvrdi se da ovu pozu vole žene koje su dominantne. Kod žena ova poza podiže samopouzdanje, dok je kod muškaraca suprotno i uglavnom je vole oni koji vole da ugađaju ženama.U ovoj pozi je žena dominantna, ona kontroliše penetraciju, brzinu i jačinu, pa je sasvim logično da je ženama ovo među omiljenim pozama

3. Dogi
Ovo znači da ste uvek spremni za akciju i uzbuđenje, međutim, muškarci koji vole ovu pozu, ne preferiraju osećaj bliskosti i ozbiljne veze, dok žene vole da udovolje partneru.

4. Poza kašika
Idealna poza za romantičare. Bliskost i intima su vam jako bitni, a žene koje vole ovu pozu znači da su opuštene i senzualne u svakodnevnom životu.

5. Stojeći
Ukoliko ste prepuni avanturističkog duha, onda verovatno volite i da vodite ljubav stojeći. Muškarci koji ovo vole su uglavnom harizmatični i neposredni, skloni eksperimentisanju, dok su žene veoma energične i uvek u potrazi za nečim novim.

Pogledajte prilog 1866152
Ja ne znam koja je koja poza.

Vaša omiljena poza evo sta govori o vama :

1. Misionarska

2. Kaubojka

3. Dogi

4. Poza kašika

5. Stojeći

Pogledajte prilog 1866152

Мени ћете од свега по мало овде ..а шта останеспакујте запонети

Back