Duh Sekire
Iskusan
- Poruka
- 6.686
zavisi čija je žena...na primer...
Дооообарррр!!!8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavisi čija je žena...na primer...
Pa nisam bas mislio da u toj zabavi odes tako daleko 8-)
sad ispade ja otishla daleko...:shock: grrrrrrrrr... teshko tebi kad te vidim...![]()
Helena, da li ovo da shvatim kao tvoj nacin izavljivanja onoga sto je tema :razz:
Пази, ово ћу рећи, а нико не мора да ми верује... Ионако је то било пре 10 година. Није ми девојка баш изјавила љубав, то се тешко преваљује... али видео сам да је занитересована, све је водило томе... А није ми се нешто она свиђала... Но мислим се, ајде да пробамо. Па рекох:
"Дозволићу ти да ми будеш девојка."
Баш тако!
Испричао ја то неким другарима, ови се после клели у мене:wink:
A sasvim je izvesno da hoce da te kresne.ma gde myob... zamisli vidish lika dva puta u zivotu i bombarduje te izjavama tipa lud sam za tobom... normalno da cesh pomisliti samo dve stari: ili je tezak bolesnik u pitanju ili misli da postoji zena koja se prima na takve izjave...![]()
![]()
A sasvim je izvesno da hoce da te kresne.![]()
Evo, ovako. Sinnke me je nadahnuo.
Kako reagujete, odnosno, sta osecate prema devojci/zeni koja vam izjavi ljubav? Volela bih iskrene odgovore, a ne sprdanja.
Osecam se dobro kad mi zena izjavi ljubav, a desava mi se cesto. :-)
Kako reagujete, odnosno, sta osecate prema devojci/zeni koja vam izjavi ljubav? Volela bih iskrene odgovore, a ne sprdanja.
Nikad mi nece biti jasno zasto se drugi toliko odushevljavaju tamnim , ali dodushe iskrenim , potezima nashe dushe.
Moje su se drugarice tako klele u mene kad sam ostavila decka zbog drugog.
Da li ljudima nedostaje iskrenosti , slobode , hrabrosti za takve neke poteze? U susutini mada su nasha dela (ili reci)surova. Prava surovost se u stvari krije u nedostatku osecanja prema drugoj osobi.
Osobi koja je ostecena na dva nacina , svojom neuzvracenom ljubavlju , i osecanjem manje vrednosti zbog toga sto je odbacujemo.
Gore od toga je jedino: Ziveti u lazi i iluziji!
Tako da premda je nas postupak posten , i dalje nije nesto u sta se treba ''kleti''![]()