Corto Malteze
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
tenkre
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma stvar je u tome što sam se totalno razočarala u njega kao u osobu...
pa on se ponasa ko pubertetlija,provocira te kao? :?juće sam izašla sa svojim društvom u grad i sretnem se sa njim-dođe do mene poče me grlit, ja ga samo pozdravim okrenem se i maknem se...on ne skida oči sa mene, a posle se počeo ljubakat sa nekom 2m od mene...meni naravno krivo(čitaj ključam) a pravim se luda smijem se, on se ljubi sa njom pa onda pogleda mene i sve tako...ja ga ignoriram...8dal je bio pijan-nije ne zanima me uopšte), danas pita moju drugaricu kao nešto okolo da vidi šta sam si ja mislila o svemu...D

protiv takvih je bar lako boriti se 
Ma pavi se ko da te zabole za sve...a kazi mu da te je razocarao odavno jos kada ste bili zajedno i da nista bolje nisi ocekivala od njega..![]()
ja znam, al prvo kolace pa cu ti kažem
p.s. bilo bi lepo da budu ruske kape ili princez krofne

Nikad me nijedan nije tako pravio ljubomornom, a bolje da jeste lakse bi prebolela...
Nemoj da se ljutis ali decko ti je pickica... tu ljubomornu scenu mogu samo zene da izvode...
pa on se ponasa ko pubertetlija,provocira te kao? :?
mislim da uopste ne treba da reagujes na tako ponasanje niti da uzvracas istom merom....on je attention whore koliko ja vidim,a ti najvise pate i nerviraju se kad ne dobiju zeljenu paznju
uh sto volim kad je neko takav,pa mu ne radeci apsolutno nista skenjas danprotiv takvih je bar lako boriti se
![]()

da da. onako male, od dva zalogaja. od zelja. sa kiselim mlekom.oš još sarmu da ti skuvam???![]()

hehehehe pa jeste to i namjeravam
a on se ponaša ko da ništa nije bilo, i onda mene pita što sam tako čutljiva????
da da. onako male, od dva zalogaja. od zelja. sa kiselim mlekom.![]()

Ju majko,prepoznah se :?
Ja takvog jednog znam...i ignorishem ga ovih dana...i on onda dodje i pita kao shto sam ljuta...ja o5 iskuliram...ponasha se mnogo nezrelo...a ja nisam idiot da teram inat i radim ono shto on radi...

matere ti jel imaš još kakvu želju????![]()
ops:
ops:
ops: sad sam se postidela
pa šta češ jim???(pobit jih ko zečeve najbolje)![]()
pre par dana sam "kukala" kako mi je reko da je isključio sve emocije...nije hteo da prekinemo, posle 2 dana je reko da se ohladio(ja sam ga zvala, on se nije javljo i na tome se završilo)
a sad:
juće sam izašla sa svojim društvom u grad i sretnem se sa njim-dođe do mene poče me grlit, ja ga samo pozdravim okrenem se i maknem se...on ne skida oči sa mene, a posle se počeo ljubakat sa nekom 2m od mene...meni naravno krivo(čitaj ključam) a pravim se luda smijem se, on se ljubi sa njom pa onda pogleda mene i sve tako...ja ga ignoriram...8dal je bio pijan-nije ne zanima me uopšte), danas pita moju drugaricu kao nešto okolo da vidi šta sam si ja mislila o svemu...
što se tako ponaša? u redu je, nismo mi više zajedno ali ne treba par dana posle svega ljubakat se sa drugom da bi mene napravio ljubomornom...to mi je nisko
dali da se pravim mrtva ladna ili neka mu kažem kako sam se razočarala u njega?(nismo prekinuli sve kontakte)
hvala i izvinte što kukam:S
ispeću vam kolaće![]()

jel to autorka teme uspesno ignorise sarmice sa zeljem i kolace![]()