šta on to izvodi???

juće sam izašla sa svojim društvom u grad i sretnem se sa njim-dođe do mene poče me grlit, ja ga samo pozdravim okrenem se i maknem se...on ne skida oči sa mene, a posle se počeo ljubakat sa nekom 2m od mene...meni naravno krivo(čitaj ključam) a pravim se luda smijem se, on se ljubi sa njom pa onda pogleda mene i sve tako...ja ga ignoriram...8dal je bio pijan-nije ne zanima me uopšte), danas pita moju drugaricu kao nešto okolo da vidi šta sam si ja mislila o svemu...D
pa on se ponasa ko pubertetlija,provocira te kao? :?
mislim da uopste ne treba da reagujes na tako ponasanje niti da uzvracas istom merom....on je attention whore koliko ja vidim,a ti najvise pate i nerviraju se kad ne dobiju zeljenu paznju :)

uh sto volim kad je neko takav,pa mu ne radeci apsolutno nista skenjas dan :lol: protiv takvih je bar lako boriti se :)

pa on se ponasa ko pubertetlija,provocira te kao? :?
mislim da uopste ne treba da reagujes na tako ponasanje niti da uzvracas istom merom....on je attention whore koliko ja vidim,a ti najvise pate i nerviraju se kad ne dobiju zeljenu paznju :)

uh sto volim kad je neko takav,pa mu ne radeci apsolutno nista skenjas dan :lol: protiv takvih je bar lako boriti se :)

hehehehe pa jeste to i namjeravam:lol:
a on se ponaša ko da ništa nije bilo, i onda mene pita što sam tako čutljiva????

draga trofazna, taj scenario je toliko puta bio odigran u mom zivotu i ja sam uvek, ko po defaultu, reagovala na istom mestu-on se ljubaka sa drugom, sepuri ko pevac, uzdize je u nebesa i sl....takve reakcije su posledica sujete i niceg vise...da je rascistio sa tobom i da ga boli uvo, ne bi mu bilo bitno da sve to radi, nego bi se okrenuo svom zivotu...ovako privlaci paznju i trazi reakciju...uskrati ga za istu i neka zivi u uverenju da ti sasvim dobro funkcionises i bez njega...za koji dan ce tako zaista i biti...

an60.gif

pre par dana sam "kukala" kako mi je reko da je isključio sve emocije...nije hteo da prekinemo, posle 2 dana je reko da se ohladio(ja sam ga zvala, on se nije javljo i na tome se završilo)
a sad:
juće sam izašla sa svojim društvom u grad i sretnem se sa njim-dođe do mene poče me grlit, ja ga samo pozdravim okrenem se i maknem se...on ne skida oči sa mene, a posle se počeo ljubakat sa nekom 2m od mene...meni naravno krivo(čitaj ključam) a pravim se luda smijem se, on se ljubi sa njom pa onda pogleda mene i sve tako...ja ga ignoriram...8dal je bio pijan-nije ne zanima me uopšte), danas pita moju drugaricu kao nešto okolo da vidi šta sam si ja mislila o svemu...

što se tako ponaša? u redu je, nismo mi više zajedno ali ne treba par dana posle svega ljubakat se sa drugom da bi mene napravio ljubomornom...to mi je nisko

dali da se pravim mrtva ladna ili neka mu kažem kako sam se razočarala u njega?(nismo prekinuli sve kontakte)

hvala i izvinte što kukam:S
ispeću vam kolaće:D

Ako je ova izjava istinita, taj momak nije bas cist sam sa sobom. Jasno se vidi da on pokusava crpiti zadovoljstvo time sto povredjuje druge, - najbolje za tebe je da ga se otarasis jednom za svagda i nikad vise i ne pomislis na njega. Nadji nekog dostojnog tvoje ljubavi.

Inache... to sto on izvodi se zove tajlandski Maui Chin-Tao, ritualni ples ljubavi, zavodjenja i ljubomore. Mestani na Tajlandu veruju da je vrlo delotvoran i uspesan medju primitivnim svetom. Prema nekim podacima, datira iz cak 6 veka, pre nove ere!

Back