Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Da,da...Uče kako se ruši država.Neprocenjivo,već viđeno 5.10.2000-te.Ovo što sada rade studenti i đaci je mnogo veća škola od bilo čega što su do sada učili. Zapamti to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,da...Uče kako se ruši država.Neprocenjivo,već viđeno 5.10.2000-te.Ovo što sada rade studenti i đaci je mnogo veća škola od bilo čega što su do sada učili. Zapamti to.
Mičeš li se iz svog rodnog mesta?Jesi li uopšte iz Srbije?Imaš li oči?Šta je sa ušima?Vučić je kriv jer je zadužio Srbiju kao niko pre njega a ništa značajno nije izgradio. Samo je ugradio sve mafijaše u poslove i izvukao milijarde dolara. To ne može da se prebaci na nekog sledećeg ko bude došao.
Sumnjam da je iz Maksija.Narkotici poreklom sa Kosova ? Jel pise na ambalazi Republika e Kosovës …
Vučić je večeras najavio biranje nove vlade ili izbore. Takodje je odbacio ideju prelazne vlade opozicije. To znači da su manje šanse za nove izbore ali ajde da imamo opcije novih izbora ili prelazne vlade jer ne znamo da li će možda biti većih incidenata od dosadašnjih. Pored toga što je najavio da će policija čuvati blokade izgleda će i SNS prostorije biti čuvane kako se ne bi šarale pa da ne bi došlo kao sinoć do prebijanja studenata. Opet ne znamo da li policija može baš svuda sprečiti neke napade i incidente jer Vučić je ukazao da je neka većinska strana sve besnija.
Nažalost, obično se to dešava u situacijama gde ni jedna ni druga strana ne žele da popuste. Studenti nemaju razloga da veruju nekome ko je više puta pokušao da ih prevari, a s druge strane, onaj ko laže celog života ne može sada odjednom da počne da govori istinu. Pitanje je samo trenutka kada će da izgubi kontrolu nad sobom, a siguran sam da ključa od mržnje prema njima, i da proba da razbije proteste nasilnim putem. Jedino nisam siguran kako će to da se završi.
Moraš najpre da shvatiš da pravni sistem razlikuje lakša i teža krivična dela. Blokiranje saobraćajnice, nenošenje lične karte i slično su lakša dela. Ubistvo, a naročito masovno ubistvo, spadaju u najteža krivična dela. Tako da, ne možeš da očekuješ od mene da ti odblokiram raskrsnicu ako si prethodno počinio teško ubistvo većeg broja ljudi i time zapretio i mojoj ličnoj bezbednosti, a usput i probao da zataškaš, pa još i podstrekivao vozače na gaženje protestanata. Dakle, najpre ti moraš da odgovaraš za to što si radio, a ne da se praviš pametan i nazivaš nekoga stranim plaćenikom, manguparijom ili šta si već naučio u toj uličnoj školi u koju si išao.Sad sam video ovo što si napisao sinoć,pa bih da te pitam nešto.Ako imamo na umu da ova manguparija koja traži poštovanje zakona blokira normalno funkcionisanje saobraćaja,da li to znači da će država ispuniti njihove zahteve za poštovanjem zakona ako naredi policiji da ih skloni sa saobraćajnica da bi saobraćaj mogao i dalje da funkcioniše normalno?
Ne lupetaj.Ništa ja ne pravim.. studentima i djacima je mjesto u školi ne u politici. I vrapci znaju da su zavedeni i da im je učinjena nedoknadiva šteta. Svi mi znamo da u tim godinama najmanje znamo o politici. Ko od njih neće doći u školu ako zna da će dobiti neopravdano i dobiti ukor za vladanje?
Dakle, nedvosmisleno da su zavedeni i da im je učinjena ogromna šteta jer jednom u životu se ima 15, 16, 17.. 20 godina.. umjesto da se obrazuju, uče ih kako da se medjusobno dijele, čak i mrze, prijete jedni drugima.. prozivaju one koji neće sa njima na ulicu.. zbilja, veoma žalosno.
Ponavljam pitanje, kako ces staviti to van snage?Stavljanjem van snage svih kriminalnih zaključaka i odluka AVNOJ-a
Evo gde nas je partizanština dovela.
Sve narode bivše Jugoslavije
Gde je tu motiv za "ubistvo većeg broja ljudi" ?Moraš najpre da shvatiš da pravni sistem razlikuje lakša i teža krivična dela. Blokiranje saobraćajnice, nenošenje lične karte i slično su lakša dela. Ubistvo, a naročito masovno ubistvo, spadaju u najteža krivična dela. Tako da, ne možeš da očekuješ od mene da ti odblokiram raskrsnicu ako si prethodno počinio teško ubistvo većeg broja ljudi i time zapretio i mojoj ličnoj bezbednosti, a usput i probao da zataškaš, pa još i podstrekivao vozače na gaženje protestanata. Dakle, najpre ti moraš da odgovaraš za to što si radio, a ne da se praviš pametan i nazivaš nekoga stranim plaćenikom, manguparijom ili šta si već naučio u toj uličnoj školi u koju si išao.
Gde je tu motiv za "ubistvo većeg broja ljudi" ?
I šta reče?Neće vas sklanjati sa ulice?Moraš najpre da shvatiš da pravni sistem razlikuje lakša i teža krivična dela. Blokiranje saobraćajnice, nenošenje lične karte i slično su lakša dela. Ubistvo, a naročito masovno ubistvo, spadaju u najteža krivična dela. Tako da, ne možeš da očekuješ od mene da ti odblokiram raskrsnicu ako si prethodno počinio teško ubistvo većeg broja ljudi i time zapretio i mojoj ličnoj bezbednosti, a usput i probao da zataškaš, pa još i podstrekivao vozače na gaženje protestanata. Dakle, najpre ti moraš da odgovaraš za to što si radio, a ne da se praviš pametan i nazivaš nekoga stranim plaćenikom, manguparijom ili šta si već naučio u toj uličnoj školi u koju si išao.
Pričam ti jer ti smetaju studenti a ne smeta ti onaj ko je ubio 15 ljudi.I šta reče?Neće vas sklanjati sa ulice?
Pričaš mi u prvom licu jednine kao da sam ti ja kriv za pad nadstrešnice.Šta je sa tobom čoveče?!
https://nova.rs/vesti/drustvo/blog-...uta-kretanja-peske-od-beograda-do-novog-sada/Ispred Inženjerske komore i dalje je veliki broj studenata. Među zahtevima je da rade nezavisno od Ministarstva građevinarstva, da na mesto ministra bude postavljena stručna osoba koja je završila neki od tehnilkih fakulteta, da se napravi registar javnih objekata... Čuju se zvižduci.
Uloženo 65 milona evra pa su zbog toga morali da ubiju 15 ljudi.
OK,super! I treba tako.Ja sam za to da stručnjaci budu na svojim pozicijama.Sa obe ruke sam zaPričam ti jer ti smetaju studenti a ne smeta ti onaj ko je ubio 15 ljudi.
Evo ti malo objašnjenje šta hoće studenti:
https://nova.rs/vesti/drustvo/blog-...uta-kretanja-peske-od-beograda-do-novog-sada/
seselj moze da ide samo opet u zatvor, dosta nam je vise tih radikala.seselj kao predsednik vlade ili ministar policije kada dacic da ostavku
ne bi verovao koji stepen umobolnog ludila kod njih vlada i na sta su sve spremni.seselj moze da ide samo opet u zatvor, dosta nam je vise tih radikala.
Ne, 65 miliona je pokradeno a ljudi su ubijeni jer nikoga nije bilo briga da radi svoj posao.Uloženo 65 milona evra pa su zbog toga morali da ubiju 15 ljudi.Ti kao da se iz ludnice javljaš.