Najvažnije je međusobno poštovanje i razumijevanje, sve ostalo se može ispeglati.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rokanje u prdaru provereno pali kod svih.Šta ti nije OKej da partner/ka od tebe očekuje?
Trebamo li biti nezavisni i sa što manje očekivanja?
Svaka castOperisana sam od ocekivati bilo sta od bilo koga, ne ocekujem-ne ocekuj, moj je moto...
Bitno je samo da nam je lepo, neopterecujuce...
Ne'š je*atiNajvažnije je međusobno poštovanje i razumijevanje, sve ostalo se može ispeglati.
Jel to ocekujes ili?Rokanje u prdaru provereno pali kod svih.
Pali te priznaj? To je ono što ti fali pa izokola postavljaš ove leve temeJel to ocekujes ili?
Nisam iz te pricePali te priznaj? To je ono što ti fali pa izokola postavljaš ove leve teme
ovo prvo je za svakoga razlicitoŠta ti nije OKej da partner/ka od tebe očekuje?
Gupo bi bilo da ti je neprijatno sa njim da je seks los da ti je mucno kad ste zajednoOčekivanja su mi
1. Da mi je prijatno sa njim, dobar sex, uživam kada smo zajedno. Tu on nema šta da radi, ili jeste ili nije.
2. Iskrenost, otvorenost, fer i korektan odnos.
3. Da ima slične poglede na vezu kao ja.
svako od nas je egoist. Cinimo sve za nase dobro..........ukljucujuci i zadovoljstvo naseg parntnera.Šta ti nije OKej da partner/ka od tebe očekuje?
Da mi kupi konja. Jer konj je najveći čovekov prijateljŠta ti nije OKej da partner/ka od tebe očekuje?