Шта очекујете од чланства у Европску унију?

Уласком Србије у Европску унију

• Одлазим у Русију да не гледам како ми туђинац шета ђедовином

• Остајем и веома сам срећан јер обожавам ЕУ

• Одлазим у Русију да не гледам како ми туђинац шета ђедовином

• Остајем и веома сам срећан јер обожавам ЕУ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Ево ,на прагу смо пуноправног чланства у Европску унију како кажу до 2012
Србија ће постати чланица .

Интересују ме ваше жеље и очекивања ,мора да имате нека, Европе су вам пуна уста десет година и сада је куцнуо час.

Шта ће да се промени по вама ,да ли ће Србија бити напреднија ,снажнија,јача и развијенија као на пример Румунија .:think:

Да ли ће наш уважени председник постати лидер у региону ,да ли ћемо се китити
златом и сребром .

Шта ће да се промени ?

И да ли то иде одједном или опет нешто мора да се чека:think:

Region-potrosac.jpg

:lol:

Ja očekujem da će neko normalniji da odlučuje šta je dobro za nas.

Мислиш неки странци ти из Европске уније ?

Није ми јасан одговор ко ће да одлучује о Србији јел ови странци из ЕУ ,па логично бићемо иста држава ?

Е,значи опет туђинац да нам капу кроји

Poslednja izmena od moderatora:
Нису комунисти на власти у Европској унији .
Ali biće, samo da se držimo zajedno!!!
Него ,стварно ти би радије да нам туђинац кроји капу у тој Европи него да будемо своји на своме?
Ako je dobar čovek. :D

Ево ,на прагу смо пуноправног чланства у Европску унију како кажу до 2012
Србија ће постати чланица .

Интересују ме ваше жеље и очекивања ,мора да имате нека, Европе су вам пуна уста десет година и сада је куцнуо час.

Шта ће да се промени по вама ,да ли ће Србија бити напреднија ,снажнија,јача и развијенија као на пример Румунија .:think:

Да ли ће наш уважени председник постати лидер у региону ,да ли ћемо се китити
златом и сребром .

Шта ће да се промени ?

И да ли то иде одједном или опет нешто мора да се чека:think:

Realno neće se desiti ništa i biće nam još gore...samo što to nećeš nigde čuti...jer čime bi onda zamajavali ljude.

Mada neki to vide kao zemlju Dembeliju u koju kada uđemo svi ćemo biti medni,bogatiji,lepši, viši,možda će nekom i kitha da poraste,prestaće da nas muče šuljevi,sunce će lepše da sija,svi će biti kulturni i puni znanja...ma ono ko zna kake sve fantazije lutaju po tim glavama.:kafa:

Šta bre besplatno? Vidiš da sam prvo pomenuo platu?

Аха ,мислиш бољи стандар ће бити !

Све ми је јасно него шта ће они нама за узврат да траже,неће тек тако да побољшају стандард .Хоће бити неких великих улагања ,кредита ,дугова ..

Ма хоће сигурно

Неће. То су приче које омогућавају Борису и компанији да и даље паразитирају и да увек имају изговор за своју неспособност, а и сами знају да од тога нема ништа.

Аха ,мислиш бољи стандар ће бити !

Све ми је јасно него шта ће они нама за узврат да траже,неће тек тако да побољшају стандард .Хоће бити неких великих улагања ,кредита ,дугова ..
Pa neka traže ako će da daju veliku platu.

Back