Sta obuci na maturi???

dajte bre ljudi kolko filozofije oko proste stvari....

ionako cete se na maturi 90% smoriti do bola ili napiti ko svinja tako da će biti totalno nebitno...

još ako je mala...

milsim, po čemu je to tako značajna događaj...

čemu toliko stesiranje oko outfitf-a

ionako cete sebi izgledati smešno na slikama za 5, 10, 20 godina KAKO GOD da se obučete

što da ne obuje starke na haljinu? ako ne voli i nikada nije nosila sandale na štiklu ili baletanke, što BAŠ TO veče da se zlopati...

dajte bre...

jao razlikovaće se... svašta!

I ja nosim starke svakodnevno(teget):heart:
Ali mi bas deluje kul crna haljina obicna sa starkama,recimo crnim na maturi...
Mada mi moji kazu kao na foru "el ces i za maturu starke?"!!!kao ne idu uz haljinu,i teraju me neke crne baletanke:(:(:(:(:(:(:(:(
Nazalost skoro svi se slazu sa njima...:( :( :( :(
A ja necu baletanke i nikakve stikle da tamo padam na maturu,kao najveci debil...:(
Jedna drugarica(inace 'cudna' shvatice neki VALJDA) kaze da bi mi starke odlicno isle uz haljiniicu,i kaze da svaka boja ide uz crnu haljinicu...:think::think:

Ja ne znam...imam malo vremena...:(
Sta da uradiM?:confused::confused::confused:

Ok, ako vec hoces starke, al stvarno ne ide crno i teget, pogotovo sto je sve na tebi u jednom komadu, crno, a dole teget, ne ide, kupi crne starke, veruj mi.
A nemoj baletanke, to je najgore sto sebi mozes da uradis za maturski autfit, ako bi vec nesto tako idi u urban shop, tamo imaju cool cipele na platformu, skroz neobicne, imas svasta tamo...:bye:

@bezibre!

To i ja juce rekao drugovima, svi prave neke probleme oko odece...morao sam kod svakog od njih da idem u stan da bi mi pokazao sta ce da nosi na maturu... ***, kao da je vazno kako ces da obuces...ima da se zdere i pije i niko nece ni 1 min. obracati paznju na tvoju odecu koju si ti birao cak nekoliko nedelja pred maturu...:confused:

@bezibre!

To i ja juce rekao drugovima, svi prave neke probleme oko odece...morao sam kod svakog od njih da idem u stan da bi mi pokazao sta ce da nosi na maturu... ***, kao da je vazno kako ces da obuces...ima da se zdere i pije i niko nece ni 1 min. obracati paznju na tvoju odecu koju si ti birao cak nekoliko nedelja pred maturu...:confused:

hahhahahahah
to možda ako su muškarci u pitanju
ali u ženskom slučaju,SVAKA će do posmatra i komentariše,provereno :p
e da vrlo bitna stvar,većina ljudi ne jede na maturama/drugarskim večerima,jer je to iz nekog razloga sramota.Ja sam se zato na svom drugarskom najela i svog,a bogami pomalo i tuđeg :lol: :mrgreen:

Sta?? Ja zdero k'o stoka...a i ostali.:mrgreen:
A tek sto smo popiliii....ali dobro, na slavlju nismo mogli piti posto nisu dali, morali smo malo da podmitimo konobare.:per:

Pa pretpostavljam da vi muški jedete,al mi nemamo više od 3-4 muška po odeljenju pa ne znam :lol:
A bre skupo piti na maturi....evo sad nama 400 din uračunato u cenu,za dva pića....svako naredno plaćaš dodatno i to za skupe pare...sva sreća pa blizu hotela ima jedan diskont koji radi 0-24,kupiš šta treba,metiš u torbu i šverc :cool:
Ja ipak ne planiram da pijem na maturi,od pića mi raste glava.

Kako vas ne bole pete od starki? Mrzim te patike... Skupe su,a nema na njima jedno platno,djon od gume i jebeni znak koji je izgleda najskuplji na njima i sad smo kul! sutnes nesto i polomis prste u njima!
Mene ne bole, udobne su mi i lagane, od platna su tako da super za leto. :D
A i pozitvno je to sto su starke jedine tike kojima je ''dozvoljeno'' da budu na necijim nogama iako su skroz iscepane i sto su starije to su udobnije, ja sam zajmila od drugarice starke stare 4 god i nista udobnije obula nisam...^^ Ako mene pitas suuuper se skakuce po svirkama u njima. :mrgreen:

Mene ne bole, udobne su mi i lagane, od platna su tako da super za leto. :D
A i pozitvno je to sto su starke jedine tike kojima je ''dozvoljeno'' da budu na necijim nogama iako su skroz iscepane i sto su starije to su udobnije, ja sam zajmila od drugarice starke stare 4 god i nista udobnije obula nisam...^^ Ako mene pitas suuuper se skakuce po svirkama u njima. :mrgreen:
Zgazi te neko sa martinkom i pa,pa prstici!:hahaha:

Heh, maybe, al' taj u martinkama ne moze lagodno da se krece. :cool: Moju drugaricu je jedan zgazio (nosila je obicne tike) i kaze da booli...:mrgreen:
Iako nikad nisam obula martinke izgleda mi kako se u njima tesko hoda, mozda gresim...

Gresis,mada ja imam magnumke meni su lagane kao obicne patike,cak su mi i obicne patike teze i boli kad udaris sa njima! Kad ih nosis sa vunenjacima moze da te sutira ko god hoce nista ne boli!:Djodva cekam ponovo zimu da ih nosim!:D Sve zavisi od osobe,ako je neko kilav tesko mu je nositi,a ako je neko u kondiciji onda mu je svejedno!

dajte bre ljudi kolko filozofije oko proste stvari....

ionako cete se na maturi 90% smoriti do bola ili napiti ko svinja tako da će biti totalno nebitno...

još ako je mala...

milsim, po čemu je to tako značajna događaj...

čemu toliko stesiranje oko outfitf-a

ionako cete sebi izgledati smešno na slikama za 5, 10, 20 godina KAKO GOD da se obučete

što da ne obuje starke na haljinu? ako ne voli i nikada nije nosila sandale na štiklu ili baletanke, što BAŠ TO veče da se zlopati...

dajte bre...

jao razlikovaće se... svašta!
Covek je sve rekao
BTW:
Menii eto prodje drugarsko
I trajalo je od 20:30 do 2:40
I nishta nije bilo posebno niti sam to ocekivao
Igrali smo prva 3 sata a posle smaranje i unistavanje ushiju onom glasnom muzikom
Najzanimljiviji deo je bio kad su nastavnici drzali govor :lol:
Bend je bio super (jes da mi se nije svidjala muzika ali ako se vecini svidja nece valjda zbog mene da menjaju , sta cu drugo nego da igram)
Svi su se uglavnom dobro obukli.
Zanimljivo, nista, samo sto se dvojca napili, i to je sve stvarno ne znam zasto ljudi prave tolku foru oko toga:roll:
Najzanimljivije:
Kad sam ustao jutros noge su mi bile teeeske(puno smo igrali)
I da ,hvala bogu nije bilo onog foliranja i plakanja sto vise necemo daidemo zajedno u skolu(normalno da dosadi posle 8 godina)
:D:bye:

Ja cu moje roze starkice narawno...
neshto u emo/punk stilu...Crno...lol

a to su tvoje noge na avataru...
šjeee, koji balvani.

većina ljudi ne jede na maturama/drugarskim večerima,jer je to iz nekog razloga sramota.

:lol: meni jedino krivo što nisam išla na mature da se najedem ko svinja...
dobro, lažem, nije mi krivo.... ne bi me ni šibom naterali da idem.

Provela sam se Uzas,blago receno,
samo sto nisam pocela da placem,
ne sto se rastajemo,nego zato sto je atmosfera bila grozna,muzika pocev od 'zaba zaba' do 'jutro'... kad vidim kakvi sve seljaci igraju i kako igraju...,unistili su mi cvet,slike su mi pocepali,kao ponela ih atmosfera....:@:@:@
Povrh svega oni svi 'rockeri' najpoznatiji u skoli,bili su najveseliji na maturi,samo sto nisam naskocila na njih,ovamo ceca seljanka(sto i jeste) a tamo znaju ceo tekst napamet..:@
Od starta sam htela da idem kuci,
sto zbog atmosfere,muzike,drustva*koje me je izjebalo,kao i po obicaju*!!!
I to nije sve,dok sam otisla do wc oni mi smazali hranu,drugarica,kao "nije bilo mesta,pa sam jela tvoje"...:dash::dash:
Vrhunac je bio moja pocepana ruza,koju mi je cuvala nekadasnja najbolja drugarica,i pocepane slike koje su stajale na stolu pored milion istih....:(
Onda zgrabih drugaricu koja je sa mnom bila najubedacenija na svetu i izletesmo bez 'cao'!!

Posle smo najebali sto se nismo javili...:sad2::sad2:

I to mi je matura?
Najgora noc u mom zivotu,bez razmisljanja!!!!!!!

Back