Sta obuci na maturi???

:heart:

14 godina?

Hmmm...

dbjj3k.jpg

dcl52.jpg

Ova treca je bas lepa

Druga.
Ova prva je ko iz kineza....kvalitet im je egal.
A i jos razmisljam jel to haljina ili tunika.

Što se tiče kvaliteta, nebitan je, jer ja kupujem materijal i šijem, biram i boju i sve (nisam luda da se pojavim u fazonu "sve mi boje lepo stoje" kao ova devojka tu) ali me plaši da druga haljina neće biti tako lepa kao jednobojna. :confused:

Mada, i meni se više sviđa ta, a i nekako je dužina pristojnija. Makar neću morati da se brinem da li "slikam" ljude okolo. :lol:

Što se tiče kvaliteta, nebitan je, jer ja kupujem materijal i šijem, biram i boju i sve (nisam luda da se pojavim u fazonu "sve mi boje lepo stoje" kao ova devojka tu) ali me plaši da druga haljina neće biti tako lepa kao jednobojna. :confused:

Mada, i meni se više sviđa ta, a i nekako je dužina pristojnija. Makar neću morati da se brinem da li "slikam" ljude okolo. :lol:

Jest, ali problem je sto za prvu haljinu, zbog tog leprsavog kroja moras izabrati neki slican materijal tako da ce ti ispasti slicno.
Mozda preterah malo ali ta haljina mi zaista deluje nekako ..jeftino, ko da je sklepana za tri sekunde.

A ti tu drugu ukrasi:)
Nek preovladava jedna boja ali dodaj neke simpa detalje u kontrastnoj boji npr.
Ako je crna dodaj neke crvene detalje itd..

Jest, ali problem je sto za prvu haljinu, zbog tog leprsavog kroja moras izabrati neki slican materijal tako da ce ti ispasti slicno.
Mozda preterah malo ali ta haljina mi zaista deluje nekako ..jeftino, ko da je sklepana za tri sekunde.

A ti tu drugu ukrasi:)
Nek preovladava jedna boja ali dodaj neke simpa detalje u kontrastnoj boji npr.
Ako je crna dodaj neke crvene detalje itd..

Znam. Meni je druga odmah zapala za oko. Majka kaže da će meni taj kroj odlično stajati (tanak struk ^^) ali 90% ljudi je reklo "Prvaaa." Balh, sad, znam da ja odlučujem ali ne znam kako bih ukrasila tu drugu. Planirala sam da bude crna sa crvenim trakama (vidiš da ima tanke satenske trake) ali ne znam kako će ovo dole izgledati bez te šare... da li će biti previše obično, jednostavno... aght... :(

A obišla sam pola grada i ništa mi se ne dopada, ama baš ništa. :(

Najbolji mi je bio drug (sa kojim inače idem na maturu) koji mi je rekao: "Briga tebe što svi kažu kraća, pa hoće da gledaju te noge ali ne ideš tu na bazen nego na maturu. Čuj kraća." Slušam njega. :mrgreen:

Znas kako, mama je pravu:D
A i drug :D
Aljince uopste ne mora biti kratko da bi devojka izgledala zenstveno.
Naprotiv.
Ja se uvek vodim onim - istakni najlepse na sebi.
Ako ti je struk atribut onda je druga savrsena. Jer u ovoj prvoj nista ali nista nece doci do izrazaja sem eventualno dugih i vitkih nogu. Sto je lepo ali..
Takvih haljina treba da se drze one sto nemaju izrazene grudi i struk tj onima koji su jedini atribut noge.
Druga je mnogo zavodljivija.
A noge ce dovi do izrazaja u svakom slucaju.

Crno i crveno je odlicno.
Ja bih mozda uradila da pojas bude crven.

Medjutim i crno bela varijanta bi mogla biti aznimljiva jer nudi vise mogucnosti.
Mozes da ides na neku retro foru.
Potrazi na netu haljinice u tim kombinacijama..nema veze da li je model isti, sharu ili detalj uvek mozes nekako prilagoditi:)

Znas kako, mama je pravu:D
A i drug :D
Aljince uopste ne mora biti kratko da bi devojka izgledala zenstveno.
Naprotiv.
Ja se uvek vodim onim - istakni najlepse na sebi.
Ako ti je struk atribut onda je druga savrsena. Jer u ovoj prvoj nista ali nista nece doci do izrazaja sem eventualno dugih i vitkih nogu. Sto je lepo ali..
Takvih haljina treba da se drze one sto nemaju izrazene grudi i struk tj onima koji su jedini atribut noge.
Druga je mnogo zavodljivija.
A noge ce dovi do izrazaja u svakom slucaju.

Crno i crveno je odlicno.
Ja bih mozda uradila da pojas bude crven.

Medjutim i crno bela varijanta bi mogla biti aznimljiva jer nudi vise mogucnosti.
Mozes da ides na neku retro foru.
Potrazi na netu haljinice u tim kombinacijama..nema veze da li je model isti, sharu ili detalj uvek mozes nekako prilagoditi:)

Lana, odlučih... ipak više verujem tvom ukusu i mišljenju... :heart:

Potražiću po netu još tako neke kombinacije i detalje, pa ću otići do šnajderke/krojačice (štagod) da čujem šta ona kaže, koji materijal da uzmem i to. =))

Rekoh ti, prva mi je fina, ali mozda je druga prikladnija za maturu.

Druga.
Ova prva je ko iz kineza....kvalitet im je egal.
A i jos razmisljam jel to haljina ili tunika.

Meni se i ova prva svidza, ali i to sto kazes, moze biti i da je tunika, zbog duzine.
Ja sam videla na izlogu tuniku, usla u prodavnicu da bolje osmotrim, prodavacica kaze da je haljina.
A ja je zamisljam sa uskim crnim pantalonama i sivim stiklama, posto je i ona siva, i mnogo mi se svidza. :heart:

ma,obuci neku slatku haljinu...neka vesela boja,ne drecava..no way!!!
duga ili kratka..sve od tebe zavisi...a i vaznije je da se lijepo provedes :)))))))))))))
mada,moram priznati da to zavisi i od onog sto nosis i kako se osjecas :))))))))))))))))))

Имаш у мом профилу слику с матуре... носила сам хаљину и штикле.
Да могу да вратим време сигурно бих обукла панталоне... но, избор је само твој...
Лепо се проведи, то је најважније.

Back