Sta obuci na maturi???

hahahahahhaha

ja kažem lepo: ne trudite se previše oko mature i jedan veeeeeeeeeliki savet:
NE NOSITE ŠTIKLE!!!!
moje drugarice nosile i bolele ih noge pa se bose vraćale

ja ću baš da obujem!!!!!!!!!!!!! ali neću haljinu uz njih, jer su ružne haljine, nekako one idu uz estradne umetnice...a ovako uz pantalone i majicu i štikle i ostatak...ima da budem Majkl na štiklama 8)

qq njoj sa takvim mišljenjem

Alo bre,ko je rekao da treba da se nalicka,da stavi sminke ko Pamela A. kad dodje na premijeru itd.?
Samo mi nije jasno,bez obzira sto je to mala matura,ipak mozes malo da se potrudis da nesto lepo obuces...:roll::roll::roll:
Sta ste kao u fazonu ja cu doci na maturu ono,skroz kao da idem u skolu,nesto kao necu da se uzrujavam oko toga,potpuno mi je svejedno dal cu da dodjem u krpi ili u necemu vauuu...daj molim te,ko je rekao da treba da se gubi glava zbog toga,ej bre?!!Mislim, daj...:roll:

Alo bre,ko je rekao da treba da se nalicka,da stavi sminke ko Pamela A. kad dodje na premijeru itd.?
Samo mi nije jasno,bez obzira sto je to mala matura,ipak mozes malo da se potrudis da nesto lepo obuces...:roll::roll::roll:
Sta ste kao u fazonu ja cu doci na maturu ono,skroz kao da idem u skolu,nesto kao necu da se uzrujavam oko toga,potpuno mi je svejedno dal cu da dodjem u krpi ili u necemu vauuu...daj molim te,ko je rekao da treba da se gubi glava zbog toga,ej bre?!!Mislim, daj...:roll:

Mogu zamisliti kakva ces biti ti na maturi...:roll:

Meh, kad prodjesh maturu, shvatitjesh koliko je irelevantno u zhivotu. Verovatno sa 90% tih ljudi netjesh ni da se vidjash vishe.

Ja sam prvi put u zhivotu shtikle obula na maloj maturi i celo veche presedela... :lol:
U junu je moja sestra imala malu maturu, i ja sam bila shokirana na shta one curice liche... pa to su shtikle, saten, dva prsta pudera, mini suknje, dekoltei, gola dupeta, leleee... :shock:
Tako da, to ti ne gine ako nemash bar malo mozga :lol:

Moj brat ove godine imao malu maturu,pa mi prica...kaze Jeleni (njegova drugarica)se providelo dupe,da se malo sagla mogao joj je svako videti dobru polovinu dupeta
Maja obukla neku haljinu,grudi joj se bas videle...ja svo vreme :roll::roll::roll:
To mnoooooho vise otkriveno nego pokriveno,misle da su lepe ako im je 80% koze golo...:roll::evil:

kao prvo- ja nisam rekla da ne treba stavljati puder i ostalu šminku- mislim ko voli nek' izvoli, već sam rekla ''qq njoj sa takvim razmišljanjem'' zato što mala misli da svaka đevojka treba da dođe na šiklama...:roll:
kao drugo- kažeš da treba da se potrudim da nešto lijepo obučem- a šta fali farmerkama, košulji, patikama...? to nije lijepa odjeća...?:roll:shvati- različiti su ukusi
kao treće- šta bi falilo tome da ja dođem na maturu u isto ono u šta idem i u školu? važno je samo da ta odjeća nije prljava, i da nije izbucana i da se osjećam normalno u tome...:roll:ja neću da se oblačim u neke haljine i da obuvam štikle, da bih izgledala ql.. neću ja da presjedim čitavu maturu, samo zbog odjeće u kojoj se osjećam neprijatno a obukla sam je samo da bih zadivila druge:roll:
i kao četvrto- sledeći put pročitaj makar 3 puta tekst, pa onda komentariši

Obuci nesto u cemu se najbolje osecas...
NEMOJ DA OBUVAS VISOKE STIKLE jer neces moci da igras... Ili, ako vec obujes stikle, ponesi baletanke ili ravne sandale u koje mozes da se preobujes kad te zabole noge...
Nemoj da stavljas tonu pudera i sminke, jer ce faca da ti se oznoji i to ce da se razmaze i izgledaces 30 godina starije...

Back