Šta obavezno pakujete za letovanje na moru?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
77.216
Šta obavezno pakujete za letovanje na moru?

Kupaće, šorc, majicu,...

What-To-Pack-22.jpg

Poslednja izmena:
Увек нешто заборавим.

Пешкир за жупла. Онај велики. Крема за мазање, кондоми (увек их вратим), качкет да ме штити од сунца на плажи, треба и нека лепа летња 'шуља да се понесе, пошто ћемо да излазимо у лов на пичетину. Паре морају да се понесу. Сендвич за пут. Флаша воде. Довољно мајица (и више, за сваки случај, у некој се спава, нека се сеца на плажу, са неком се шета, са оним лепшим се излази у шетњу, клуб, бар на плажи увече...), довољно веша, колико има дана + један преко...

Kupaće kostime, papuče, patike za plivanje, šešir, krema +50 uv zaštite, peškir za plažu, haljinu za plažu, torba za plažu + ranac, sandale, patike, farmerke, džemper, majce, nekoliko bermuda, veš,prvu pomoć ( jod, alkohol, hazaplast, antipiretik, probiotik)neseser sa svašta nešto u njemu, putno osiguranje, pasoš i novac.

Kupaće kostime, papuče, patike za plivanje, šešir, krema +50 uv zaštite, peškir za plažu, haljinu za plažu, torba za plažu + ranac, sandale, patike, farmerke, džemper, majce, nekoliko bermuda, veš,prvu pomoć ( jod, alkohol, hazaplast, antipiretik, probiotik)neseser sa svašta nešto u njemu, putno osiguranje, pasoš i novac.
ti si baš organizovana

imam citav spisak od tri stupca A4 formata bukvalno sve sta moze zatrebati (pravljen i dopunjavan godinama) i onda u zavisnoti gde putujem i na koji nacin idem po spisku i uzimam sta mi tad treba.
to je pametno! Ja kao pamtim i naravno uvek nešto zaboravim. Doduše, vadim se da ću da kupim na licu mesta to što nisam poneo :)

Ranije sam imala citav spisak. Jos kad su deca bila manja to se nosila i apoteka i hrana (mleko za put itd) razne pumpice, sprejevi i sta ti ja znam.
Sada na papiru stoji kao podsetnik pre puta - pasosi, lk, kartice bankovne, zdravstvene, dozvola, da mi je avio karta na telefonu (zavisi kako se putuje), telefon, punjac, lap top ako treba.
Od garderobe i obuce ono sto najcesce nosim i u cemu se osecam prijatno. Sve ostalo ako zafali moze se bez toga ili ako je nuzno moze se kupiti.

Najgore je kad na pola puta shvatis da nisi poneo pasos.

Back