Šta nudite/pružate partneru?

Pilgrim

Poznat
Poruka
9.920
Sta nudis?
Pitanje je sta nudite/pruzate vasem emotivnom partneru...?
Koje su to neke vase vrline/mane koje idu u paketu sa vama?
Pitanje i za kolege sa foruma, kako se nose sa porastom sindromom "ambiciozna" zena a Vi ste prosjek? Kako zadovoljiti potrebe te partnerke?...
Kako ste osvojili svog partnera/partnerku ako ste prosjek?

Sta nudis?
Pitanje i za kolege sa foruma, kako se nose sa porastom sindromom "ambiciozna" zena a Vi ste prosjek? Kako zadovoljiti potrebe te partnerke?...
Ambicioznu zenu brisem sa spiska mog interesovanja. Smatram da su sve ambiciozne osobe stetne za narod (a povoljne za kapitaliste).
Materijalna dobra u razumnim granicama mogu se ostvariti i bez profesionalnih ambicija i karijere. Sacuvati humanost, pozitivne emocije, ispravne odnose sa spoljnim svetom.........a ipak obezbediti lagodnu i sigurnu egzistenciju. Ambiciozna osoba mi govori da se radi o aroganciji, prestizu, malogradjanstvu, izgubljenom detinjstvu, ..............ambicije vode ka materijalnom bogatstvu , zatim sledi moc i vlast i na kraju dobijemo jednog Zelenskog, Bajdena, pa i Vucica, ako cemo iskreno..........osoba cije ambicije vise nemaju granica u spremni su sve uciniti za iskljucivo svoje dobro.
Zato mi je ambiciozna osoba ogavna, pa makar se radilo i o zeni.
Inace, nismo na pijaci pa da ja nudim a "kupac" da se cenjka. To je sto imam , bolje nemam.

Sta nudis?
Пружам љубав и трудићу се, срећу. Све остало иде уз то.

Starijim devojkama (onima mojih godina i malo starijim) pruzam mogucnost da uzivaju u piletini a da ne moraju da imaju osude od strane okoline zbog razlike u godinama, posto izgledam dosta mladje za svoje godine :flert:

Da ne mora da cisti i kuva,znaci il od gladi il shuge riknjavate,koj vam je bre jeste nabacili ikad ribu na te liberalne nebuloze
Meni to ne treba a one istovremeno to smatraju teretom.

sreća je lepa samo dok se čeka ....JPG

Sta nudis?
Ne kapiram, zenu zavedes, ako to znas. nije to trgovina...

Back