Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Uglavnom patike, kad je bas hladno nepromocive termo cipele, cipele ponekad. Papuce na plazi i po kuci.
Zbog cega?
Verovatno zbog da ne idem bos..... Sve bih carape iscepao.
Ја зими носим ципеле,лети папуче или еспадриле,а по кући наравно папуче.
Патике носим само у пролеће и јесен,и то највише зато што их већина носи.Нису ми омиљена обућа.
Зато ми нису јасни они који их носе 365 дана у години.
Ја зими носим ципеле,лети папуче или еспадриле,а по кући наравно папуче.
Патике носим само у пролеће и јесен,и то највише зато што их већина носи.Нису ми омиљена обућа.
Зато ми нису јасни они који их носе 365 дана у години.
Ja ne nosim klasicne, sportske patike, uglavnom je to reebok classic, samo boju menjam I imam za trening patike koje su za to bas predvidjene. Ne volim da idem u papucama po gradu ma kakva da je vrucina, a po kuci sam uglavnom bos, papuce kad izlazim zimi na terasu. Sve je stvar navike... Najgore mi je sto sam na poslu svaki dan po 12-16 sati obuven, i to u cipelama pa su mi se smucile iskreno.
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.