milicica&decko
Ističe se
- Poruka
- 2.680
Uh šta nosim. Nisam odavno išla na prvi dejt.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ti si pravi je8ac ako dodjes do gaca na prvom dejtu..svaka cast..Čiste gaće?![]()
E, pa ja tebe znam sa ane?pa ti si pravi je8ac ako dodjes do gaca na prvom dejtu..svaka cast..

E ćao, odakle si?Šta nosim...Nosim sexy ves,i sebe...A pre sexa jedem u svom domu,sto je sigurno sigurno je.
Eno ti na mojoj temi aktuelnojE ćao, odakle si?
Mmm, Novosadžanka. Šta radiš posle 27-og?Eno ti na mojoj temi aktuelnoj![]()
RadimMmm, Novosadžanka. Šta radiš posle 27-og?
Znači samostalna i vredna, sve bolje od boljeg.
IjuuuuuIzlizale crne cipele, bele čarape, štrafirane pantalone koje su kratke tako da bele čarape lepo štrče, tesnu košulju, bejsbol kapu na kojoj piše NY i najedem se belog luka.
'Oćeš li na dejt?Ijuuuuu
Može samo manje bela luka nizak mi pritisak'Oćeš li na dejt?
Kad me vidiš, odmah će ti skočiti pritisakMože samo manje bela luka nizak mi pritisak

Će me prijavisTema je navedena u naslovu, molim vas da se držite teme. Toliko!

Na prvi dejt nosim svog džekija koji ujeda ondaTema je navedena u naslovu, molim vas da se držite teme. Toliko!

Yeaaaah girlNa prvi dejt nosim svog džekija koji ujeda onda
Ja tražim da se pojasni tema.
Kako šta nosimo? Koju odeću? Neki predmet?
Nejasno.
Toliko …

E sad već razgovaramo. Pa evo recimo desi se da ideš na prvi dejt sa nekim dečkom, ili možda i devojkom, pto da ne? I sad spremaš se da kreneš, šta ćeš poneti sa sobom, da li je posebna garderoba, veš da li je seksi, nov ili nije bitno, da li nosiš knjigu, blok za skiciranje i bojice, baterijsku lampu, ključ za točkove, četku za dlake, flašicu vode, stručak trave, grančicu ili ciglu? Da li jedeš ili ideš gladna kao na slavu. Pitanje je šta očekuješ od prvog dejta?Na prvi dejt nosim svog džekija koji ujeda onda
Ja tražim da se pojasni tema.
Kako šta nosimo? Koju odeću? Neki predmet?
Nejasno.
Toliko …
Bravo rumenko!E sad već razgovaramo. Pa evo recimo desi se da ideš na prvi dejt sa nekim dečkom, ili možda i devojkom, pto da ne? I sad spremaš se da kreneš, šta ćeš poneti sa sobom, da li je posebna garderoba, veš da li je seksi, nov ili nije bitno, da li nosiš knjigu, blok za skiciranje i bojice, baterijsku lampu, ključ za točkove, četku za dlake, flašicu vode, stručak trave, grančicu ili ciglu? Da li jedeš ili ideš gladna kao na slavu. Pitanje je šta očekuješ od prvog dejta?
Onda sam prvi put odlično odgovorilaE sad već razgovaramo. Pa evo recimo desi se da ideš na prvi dejt sa nekim dečkom, ili možda i devojkom, pto da ne? I sad spremaš se da kreneš, šta ćeš poneti sa sobom, da li je posebna garderoba, veš da li je seksi, nov ili nije bitno, da li nosiš knjigu, blok za skiciranje i bojice, baterijsku lampu, ključ za točkove, četku za dlake, flašicu vode, stručak trave, grančicu ili ciglu? Da li jedeš ili ideš gladna kao na slavu. Pitanje je šta očekuješ od prvog dejta?