Šta nosite na prvi dejt?

Plasticni *****.

Salim se, ne dejtujem
Ali si uredno došla da zagadiš temilicu, veliš nema veze, mogu ja da proganjam koga hoću i kako hoću, a? E pa da znaš da više niko nije nedodirljiv. Videćeš kad dođe ona jedan pavijan i vidi da bukavlno sve muškarce po forumu spopadaš i pišeš im o pravim i veštačkim ****. Dobićeš šta zaslužuješ!!!!

Čak si i Mačku Zg pitala kolike su joj sise, vidi:
1770195535063.png

Sad smo imali kratku diskusiju na temu iz naslova, pa je ostalo nejasno kakava očekivanja imaju forumašice kad idu na prvi dejt. Isto i forumaši, i kako reagujete na to? Pa se rodila i krilatica " gladna ko forumašica na prvom dejtu" u smislu da očekuje da joj dečko plati klopu. Da li očekujete da vam plati uopšte ili plaćate ili ide na pola? i ako očekujete da li očekujete samo piće ili i klopu, karte za utakmicu, sladoled i ringišpil. Kako je kad očekivanja razočaraju? Kako ustanovite šta su očekivanja, da li kad vidite da nosi sa sobom kafu, vino i šećer u kocke znate da ide gladna/gladan kao na slavu i sl...
Forumašice su mitska bića...Samo odabrani su ih videli na dejtu

Ali si uredno došla da zagadiš temilicu, veliš nema veze, mogu ja da proganjam koga hoću i kako hoću, a? E pa da znaš da više niko nije nedodirljiv. Videćeš kad dođe ona jedan pavijan i vidi da bukavlno sve muškarce po forumu spopadaš i pišeš im o pravim i veštačkim ****. Dobićeš šta zaslužuješ!!!!
Oprosti mi, to je zato sto sam ruzna i glupa

Šetamo po livadama, baš tako :zaljubljena:

Berem cveće, ako ga ima naravno :lol:
:cvet:
Da, šuma je takodje odlična ideja.

Moj savet svima da probate sa tim dejtovima u prirodi upravo. Ozbiljna sada vrlo. :D
Ja bi te sad pozvao da šetamo po livadi i šumi, baš tim redosledom, ali se bojim da će onaj jedan pavijan da to okarakteriše kao da te progonim. Tako da idi ti lepo šetaj se sama, ili sa nekim drugim. Poyy

meni je bolje kad se ta zaljubljenost desi iz prijateljstva. znači prvo neko druženje treba da prođe da bi se bolje upoznao sa tom devojkom. a ne odma na većeru pa u krevet :lol: (a ne znam ništa o toj osobi) pitanje je i da li bi imali zajedničkih tema. da li imamo isti pogled na svet itd...
Ma ne, pitanje je šta nosiš na prvi dejt. Ovo svadba, deca, karijera, kuća na kredit i penzije je na drugom forumu.

meni je bolje kad se ta zaljubljenost desi iz prijateljstva. znači prvo neko druženje treba da prođe da bi se bolje upoznao sa tom devojkom. a ne odma na večeru pa u krevet :lol: (a ne znam ništa o toj osobi) pitanje je i da li bi imali zajedničkih tema. da li imamo isti pogled na svet itd...
Nemam nista protiv seksa na prvom dejtu nego ja ne dejtam

Back