Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanimljivo je to sa odećom, baš sam dosta o tome razmišljala, i zaključila da se često osetljive žene - poput mene :lol: - oblače 'grublje' jer se odećom štite od sveta, kao da je oklop, a da se u cvetnim haljinama, baletankama, štiklicama i ženstvenim boljama vrlo često kriju moćne vojskovođe, osvajačice teritorija i drumske razbojnice :lol:

:worth::worth::worth:
za grad pre neko vece:)

zgodna zemska :super:

Ja nikad!Farke rulez! :lol:

@Čičak, slatka komb. za pos'o, i džemper je sladak baš ;)

potpisujem, sa tim da je Cicak mnogo mrsava za moj ukus!!!
i ne stiklama

Jeko, ti kao da si juče došla na forum :mrgreen: :lol:

Zanimljivo je to sa odećom, baš sam dosta o tome razmišljala, i zaključila da se često osetljive žene - poput mene :lol: - oblače 'grublje' jer se odećom štite od sveta, kao da je oklop, a da se u cvetnim haljinama, baletankama, štiklicama i ženstvenim boljama vrlo često kriju moćne vojskovođe, osvajačice teritorija i drumske razbojnice :lol:
E ovako i ja...
Mene kad opisuju, prvo kažu ženstvena i nežna... a i jesam takva... polomiš me ko čašu...;) pa mi onda te malo urbanije stvari nekad prijaju... osećam se dobro u njima...

Mada sam ja priznajem, klasika do bola...:neutral:
za grad pre neko vece:)
Super...:super:
Ja nikad!Farke rulez! :lol:

@Čičak, slatka komb. za pos'o, i džemper je sladak baš ;)
:hvala:
potpisujem, sa tim da je Cicak mnogo mrsava za moj ukus!!!
i ne stiklama
:hvala:
A za štikle... ja ih volim jer sam niska... ;)
Ima vremena, mlada je, ugojiće se :malav:
Pu pu, daleko bilo... pomeri se s mesta...:mrgreen:

Ljudi moji ja uopšte nisam mršava, majke mi... nego to na slikama, sa štiklom od 12 cm tako izgleda... ima da okačim jednu realnu sliku... pa ćete videti...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back