Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a što nosiš taj džemper ko onaj iz đekne?
o.O
0.jpg

Do sada sam isprobavala razne mogucnosti sa dve stvari preko one haljine od pre nekoliko strana. Jedna od njih je najobicniji shal krivudavo secen sa dve malo vece ovalne rupe na pravim mestima. Ne mozete ni da zamislite kakve sve polozaje na telu, i to samo oko gornjeg dela tela, moze da zauzme ova bordo krpa.:eek:
Pogledajte prilog 78924
Mobilni mi ocajno slika na ovom svetlu :(, ali postavicu vam slike danju, sa svadbe, da vidite bezbroj ideja za noshenje ovoga oko vrata, glave i ramena. Pri svakoj promeni polozaja, dobija se druga jakna, sal ili marama. To je nesto slicno kao sto se moze uraditi sa onim maramama za plazhu, ali ovde je fora bas u te dve rupe i naravno u vrsti tkanine (neka specijalna svila koja bezhi ko bubashvaba dok se shije).

Jeko, ti nisi žena koja zna da šije, ti si prosto umetnica!!!
Hvala ti najlepse. Ovo je lep kompliment, a mislila sam da ne volim komplimente.:rumenko:

a da tek vidite jednu belu pelerinu...predivna je...jeka sije unikate
a kad meni sasije jedan ogrtac beo sa penom hehehe..fotografisacemo i stavicemo da uzivaju ove nase drudarice ovde
a jeko?
Ako ispadne onakav kakav si opisala, dobices repke i od drudara.:zper:

...Jeko majstore...svaka čast....:think:

...nego šiješ li ti još za nekog ili samo za sebe i svoje prijatelje....:confused:

Otvaram blog sa modelima na leto. Uglavnom cu se igrati biznisa i kreiranja, ali se mozda nesto i proda pa da zeznem krizu. Ustvari, imam neke ideje za neku deciju odecu koja je sramotno skupa u prodavnicama, a lako se pravi pa hocu da niskim cenama tih decijih krpica urushim biznis trgovcima lopuzhama na lokalu. :manikir:

Као и увек излизане фармерке и нешто црно,било шуља,било дукс.

А доле зна се-рибок класик беле,2 године старе.

Да се зна да мрзим фешн ТВ.

СССС

Ali nema nijedne koja je toliko gruba ko probisveti od amerskih kopacha zlata.:rtfm:

Ima farmerica i farmerica, milion modela, krojeva i boja...ja sam vidjala bas nezne, zanimljive komade...jedino sto meni nikada nece ici farmerice i stikle ali dobro, to je samo jedan delic...nagrdio nas je najpre Pako Raban a nakon toga americko shvatanje mode koje ne podnosim, sve se vidi na telu nista se ne nazire i sve je dostupno, kada pogledam americke zvezde sasvim odevene a vulgarne dok evropske razgolicenije sto puta a pristojne...

Jeko, ti kao da si juče došla na forum :mrgreen: :lol:

Zanimljivo je to sa odećom, baš sam dosta o tome razmišljala, i zaključila da se često osetljive žene - poput mene :lol: - oblače 'grublje' jer se odećom štite od sveta, kao da je oklop, a da se u cvetnim haljinama, baletankama, štiklicama i ženstvenim boljama vrlo često kriju moćne vojskovođe, osvajačice teritorija i drumske razbojnice :lol:

Jeko, ti kao da si juče došla na forum :mrgreen: :lol:

Zanimljivo je to sa odećom, baš sam dosta o tome razmišljala, i zaključila da se često osetljive žene - poput mene :lol: - oblače 'grublje' jer se odećom štite od sveta, kao da je oklop, a da se u cvetnim haljinama, baletankama, štiklicama i ženstvenim boljama vrlo često kriju moćne vojskovođe, osvajačice teritorija i drumske razbojnice :lol:

Ovako ja i zamišljam Jeku, jer na svakoj i nežnoj kombinaciji ima kapuljaču :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back