Enny57
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
To je neka traka vec je bila u ovim pantalonama,kacila sam ih vec u onoj biznis kombinaciji,isto to ima na sakou pozadi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo analiziram vremensku prognozu za subotu ne bi li prelomila sa sobom i obavila se esharpom ili shalom. Ali cim pogledam napolje, ne ide mi se ni u haljini, nego u toplom sportskom duksu.
Evo i dvije kombinacije koje sam nosila juce, plavu varijantu sam nosila na kurs francuskog i nju kacim samo zato sto su me ogrlice koje je Jeka kacila inspirisale da stvaim ovu ogrlicu,na koju sam skoro zaboravila,a ovu drugu na fakultet.![]()
![]()
![]()
ovo je ogrlica izbliza![]()
![]()

E sad mi je pao na pamet jedan savet u vezi sa onom mojom haljinom gore. Ona je krojena sasvim suprotno od predvidjenog zbog onog dela koji je dosao na grudi i sa donje strane share zbog one slicice koja je trebalo da padne ispod grudi, a da je obrnuto, pala bi nasred donjeg dela stomaka i torzo bi mi izgledao mnogo shire.
Dakle, kad imate tkaninu sa nekom upecatljivom sharom, pre nego sto je odnesete kod krojacice, postavite je na sebe pred ogledalom i vrtite je i pomerajte tako da vam sare padnu na razna mesta i onda cete videti otprilike da se modeli mogu u velikoj meri razlikovati u zavisnosti od toga gde koja sara pada. Ja sam to sinoc radila na svojoj bucmastoj mami kojoj treba da sijem tuniku i vizuelni utisak je varirao skoro 5 kg gore dole i isto toliko cm u struku u zavisnosti od sare. Mozda je najbolje da to uradite vec u prodavnici tkanina pa ako treba kupite i vise da bi odredjena sara pala na efektno mesto. Uvek mozete nesto smisliti i od ostatka u tom slucaju.
kad smo vec kod sivenja..druDarice gde je model za mene?![]()

Gde je tkanina, gde si ti da idemo da je odaberemo i pazarimo?![]()
...evo cim ozdravim...ogrtac? to smo se dogovorile?
..onaj
Licno farke tolerisem samo u ovom aranzmanu kad su kombinovane sa necim romanticnim gore. A kakva ti je obuca uz to? Ne vidi se.

jeko ima li crne boje na tvojoj haljini
ako ima imam ja nesto
Pa ona je crna, a moj mobilni je daltonista.![]()
evo ova crna marama a?
Tacno taj ogrtac pa makar se smrzla.
Hvala, prijateljice, ali sasicu veceras da te ne cimam svaki put kad obucem haljinu.danas se nosim sa stilom
all star, levis 501, majica...

Ni u teoriji ne moze lepse momak da se obuce...vecna klasika![]()
Pa ona je crna, a moj mobilni je daltonista.![]()