Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..he...skinula Paint, nazvrljala nesto preko lica...sada ne vidim kako se postavlja...hehehe...mada i nemam nove slike...ove su stare 2 meseca...cisto vezbam kako se postavlja...pa cu da se slikam u necemu normalnom...ne verujem da vam se gleda garderoba za put...

Napokon sam skupila hrabrost pre neko vece i i pomirila se sa pojmom dekoltea bez majice ispod. To mi je zapravo jos jedna trudnicka tunika koju sam preformulisala u skorije vreme.
Dole su obicne tamno braon pantalone koje idu uz neke detalje gore.
Nije specijalno zanimljiva kombinacija...osim sto je bluza dole secena po cvetovima...

Pogledajte prilog 72895
Pogledajte prilog 72896

Poslednja izmena:
Napokon sam skupila hrabrost pre neko vece i i pomirila se sa pojmom dekoltea bez majice ispod. To mi je zapravo jos jedna trudnicka tunika koju sam preformulisala u skorije vreme.
Nije specijalno zanimljiva kombinacija...osim sto je bluza dole secena po cvetovima...

Pogledajte prilog 72895
Pogledajte prilog 72896

...Jeko ja bi volela da znam, a zašto si se pokrivala...:dontunderstand:
...prelepo ti stoji, taman kako treba, sve na svom mestu:super:

Pogledajte prilog 72895
Pogledajte prilog 72896

Imaš lepe sike... i zgodna si...:ok:
P.S. Postala sam kao muškarac... komentarišem tuđe sise...:eek::rumenko:

Imaš lepe sike... i zgodna si...:ok:
P.S. Postala sam kao muškarac... komentarišem tuđe sise...:eek::rumenko:

Pobogu, pa zar neko moze imati lose sike u danasnje vreme pored ovoliko modela push ap grudnjaka. :roll: Mada, primecujem da ni to nije dovoljno zenama u poslednje vreme, svaka druga operisana, bokte, bar one koje ja znam ili njihove cerke.
Ja mislila da ce mi bar neko komentarisati sarenotju...ono npr: vish kaka si ko ciganka, hipiku jedan, sta si se rascvetala ko basta u prolece.:mrgreen:

Pobogu, pa zar neko moze imati lose sike u danasnje vreme pored ovoliko modela push ap grudnjaka. :roll: Mada, primecujem da ni to nije dovoljno zenama u poslednje vreme, svaka druga operisana, bokte, bar one koje ja znam ili njihove cerke.
Ja mislila da ce mi bar neko komentarisati sarenotju...ono npr: vish kaka si ko ciganka, hipiku jedan, sta si se rascvetala ko basta u prolece.:mrgreen:

Ko vidi baštu pored ovakvih sisa...;):D:mrgreen:

Pogledajte prilog 72895
Pogledajte prilog 72896

Bas lepo izgledas!:klap:

Ja sam danas u ovom, jednostavno, kao i uvek

Prilozi

• Danas.jpg
    Danas.jpg
    17,3 KB · Pregleda: 256
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back