S vetrom u lice
Zainteresovan član
- Poruka
- 259
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nekako mi ovo ne ide uz tebe, navikla sam da te vidjam u kombinacija kao sto je prva, bar koliko se sjecam ranije postavljenih, ali sve u svemu svidja mi se kako su komadi uklopljeni, dzempercic je za destku 

)......evo mene ovih dana, da vam pokazem sta sam pazarila...na drugoj slici su mi noge k'o trupci al' sta mogu, glupa je slika, cizme su sasvim siroke oko gleznja...lose je prikazano nekako, na prvoj ispod ovog teget - sivila je debeli beli dzemper sa podvijenim rukavima
Pogledajte prilog 266505Pogledajte prilog 266506

super sve samo na prvoj cipele ne idu i sto su tako siroke pantalone..cini mi se da nisi u onom uskom fazonu i stiklice ne volis..ali gresis super bi ti stajalo i totalno promenilo fazon...evo mene ovih dana, da vam pokazem sta sam pazarila...na drugoj slici su mi noge k'o trupci al' sta mogu, glupa je slika, cizme su sasvim siroke oko gleznja...lose je prikazano nekako, na prvoj ispod ovog teget - sivila je debeli beli dzemper sa podvijenim rukavima
Pogledajte prilog 266505Pogledajte prilog 266506

))Hvala cure ali ajoj, stvarno je trebalo da pojasnim, slabo se vidi
Bajkerke su na drugoj slici, mislim pozadi se povukla rupa koja se regularno nalazi oko gleznja, ima onako prostora za celu pesnicu dok su na prvoj slici klasicne kikersice, kupljene poodavno.
Sal je marke Edinburgh woollen mill, uzela sam tamo nekoliko tih tartan zvrcki omiljenih klanova (na oko, naravno)...
Vetre, di ubodes svoju robicu? Odlican stajling imas.

I uvijek nekako ubacim sliku kad obucem ovaj dzemper, a bas sam ga rijetko nosila u poslednje vrijeme! 

Hvala! 
primjetila sam dosta lijepo obucenih djevojaka al moram posebno da pohvalim generala, posto je u manjini a svidja mi se njegov stil, nadam se da ce ubacivati jos kombinacija