Šta nosim danas - Vol. 2

P1021901.jpg

P1021903.jpg

Poslednja izmena:
Freya, prva kombinacija mi se dopada, jedino mi se obuca tu nesto ne uklapa, a sal sa Burberry printom se lijepo uklopio u cijelu pricu i upotpunio je, kaputic je sjaja.

Sto se tice druge kombinacije, :think: nekako mi ovo ne ide uz tebe, navikla sam da te vidjam u kombinacija kao sto je prva, bar koliko se sjecam ranije postavljenih, ali sve u svemu svidja mi se kako su komadi uklopljeni, dzempercic je za destku :ok:

Hej, draga Freya, pa ti stvarno gledaš sebe nekim očima koje te ne vide baš najbolje.

Noge su ti vitke, kakvi trupci, aman? :lol:

Moj glas ide drugoj kombinaciji jer je simpa. chic & trendy.

I meni se dopada a la Burberry šal na prvoj slici.

Sećam se da si pominjala Bourjois sjaj za usne u ovoj boji trule višnje.

Odlično, devojko, samo napred! ;)

P. S. Ako su to one čizme na slici prve kombinacije za koje ja mislim da jesu (postavljala si ih kada si ih kupila - bajkerke), mislim da treba da zaobiđeš zvonarice uz njih i zameniš ih nekim parom skinny jeans, kako bi ih uvukla u obuću.

Hvala cure ali ajoj, stvarno je trebalo da pojasnim, slabo se vidi:(

Bajkerke su na drugoj slici, mislim pozadi se povukla rupa koja se regularno nalazi oko gleznja, ima onako prostora za celu pesnicu dok su na prvoj slici klasicne kikersice, kupljene poodavno.
Sal je marke Edinburgh woollen mill, uzela sam tamo nekoliko tih tartan zvrcki omiljenih klanova (na oko, naravno:lol:)...

...evo mene ovih dana, da vam pokazem sta sam pazarila...na drugoj slici su mi noge k'o trupci al' sta mogu, glupa je slika, cizme su sasvim siroke oko gleznja...lose je prikazano nekako, na prvoj ispod ovog teget - sivila je debeli beli dzemper sa podvijenim rukavima:)

Pogledajte prilog 266505Pogledajte prilog 266506

....prva fotka mi je ok, a druga mi je super, sve mi se svidja tako u kompletu....i noge su ti lepe, a kad te citam kao da citam svoje starije dete:)

...evo mene ovih dana, da vam pokazem sta sam pazarila...na drugoj slici su mi noge k'o trupci al' sta mogu, glupa je slika, cizme su sasvim siroke oko gleznja...lose je prikazano nekako, na prvoj ispod ovog teget - sivila je debeli beli dzemper sa podvijenim rukavima:)

Pogledajte prilog 266505Pogledajte prilog 266506
super sve samo na prvoj cipele ne idu i sto su tako siroke pantalone..cini mi se da nisi u onom uskom fazonu i stiklice ne volis..ali gresis super bi ti stajalo i totalno promenilo fazon

Hvala cure ali ajoj, stvarno je trebalo da pojasnim, slabo se vidi:(

Bajkerke su na drugoj slici, mislim pozadi se povukla rupa koja se regularno nalazi oko gleznja, ima onako prostora za celu pesnicu dok su na prvoj slici klasicne kikersice, kupljene poodavno.
Sal je marke Edinburgh woollen mill, uzela sam tamo nekoliko tih tartan zvrcki omiljenih klanova (na oko, naravno:lol:)...

Freya, jako se slatko oblacis, imas svoj stil..i nosis ga preslatko.
Obozavam takve slatkice vidjati po gradu, one svojim outfitom stalno neke price pricaju.

Draga bebo, naočare i marama se slažu sjajno. Ali mislim da ovaj dezen marame i njene boje ne idu uz blistavo belu šuškavu jaknu.

Zatim, farmerice, patike, jakna i naočare po meni takođe idu super zajedno (krzno na kapuljači i boja stakla su mi perfect match), ali bez marame i sa nekom jednostavnom sportskom bluzom ispod, na primer, crnom ili teget, da bude kontrastno.

Farmerice i džemper su takođe fina kombinacija, ali ne uklopivo sa ovim ostalim.

Iskreno mi ovo ostavlja utisak mnogo "žanrova" u jednom "filmu".

Moram ponovo da kažem kako ove tvoje farmerice mnogo volim i bilo bi baš super da me se setiš ako nekada poželiš da ih se otarasiš. :aha:

Hvala bejbic! z:)
Jeste sve malo natrpano i neuskladjeno, ali je to posljedica toga sto se nisam naspavala, morala sam jutros ranije ustati i obaviti neke poslice, pa sam bukvalno uzela prvo sto sam ugledala u ormaru, a naocale stavila cisto da se ne vide crvene oci zbog nespavanja. z:cry: I uvijek nekako ubacim sliku kad obucem ovaj dzemper, a bas sam ga rijetko nosila u poslednje vrijeme!

Hehe, ne planiram jos da se rijesim farmerki, ali kad dodje vrijeme za to, bices prva koja ce to znati! z:)

Back