Šta nervira muškarce?

Bez obzira koliko muškarci vole žene, koliko god nam se činile savršene, postoje određene stvari koje rade - a veoma nas nerviraju!
Idemo, redom...

Prave se čedne!
Mnoge se žene prikazuju u svetlu svetice i ne žele priznati da su i one švrljale ili imale više od 5 veza. Svaka čast onima koje su stvarno dobre i nevine, ali ostale se ne bi trebale stideti zbog svoje prošlosti. Treba samo da nađu čoveka koji će to ceniti.

Kritikuju druge žene!
Zašto je ženama tako teško dati kompliment drugoj ženi? Radije pod mikroskopom posmatraju druge žene od glave do pete, od težine do frizure i kritikuju. Samo žena može primetiti kako ona druga nema cipele i torbu u istom stilu i na taj račun davati kritike. Naravno, postoje i žene koje primete kad se neka žena lepo uredi i izgleda dobro, ali često ne žele odvraćati pažnju svom partneru na konkurenciju. Ipak, moraju znati da muškarci primete svaku zgodnu ženu, rekle one to nama ili ne.

Ljubomora!
Često sam partnerov spomen drugog ženskog imena može u ženi izazvati ljutnju koja će tinjati danima, a u nekim slučajevima i duže. Ako imaju razloga za sumnju u partnerovu vernost, ova je ljutnja opravdana, ali u drugim slučajevima treba da izbegavaju situacije da zbog svoje nesigurnosti partner ispašta.

Kupovina!
Što se tiče kupovine, sati i sati ženama nisu dovoljni da kupe bilo šta, makar i sitnicu! One su u stanju potrošiti puno vremena u prodavnici cipela, bez pomisli na hranu, vodu ili nešto drugo. Najgore u svemu je da nas vuku sa sobom! I, onda, moramo ići od prodavnice do prodavnice i šetati po buticima, dok one provode sate isprobavajući razne komade garderobe i cipele - koje nemaju nameru da kupe!

O čemu razmišljaš?!
“O čemu razmišljaš?!” - to je tipično pitanje koje žene postavljaju muškarcima kako bi preispitale njihove prave osjećaje. Na to se nastavlja niz teorijskih pitanja kako bi proverile da li je njihov partner stvarno njihova srodna duša. Grozno je videti muškarca kako se silom trudi pronaći pravi odgovor na takva pitanja, a žena stoji kraj njega s prekrštenim rukama i sa sumnjom ga posmatra. Tako sateran u ćošak, može samo, sa strahom reći odgovor i nadati se da nije pogrešan.

Potreba za pažnjom!
Neke žene vole da ih njihov muškarac grli, mazi-pazi i govori im kako su one najbolje što mu se desilo u životu! Na taj način traže od partnera da im bude emocionalna, moralna i mentalna podrška. Najčešće ovakvu podršku traže one žene koje se inače pokazuju kao nezavisne i samostalne. Čim nađu ljubav svog života, sva ta nezavisnost nestaje i postaju izuzetno nesigurne. Nekim muškarcima odgovara ova zaštitnička uloga, no većina muškaraca ipak voli samostalne žene.

Nepotrebno pričanje!
Ne smemo ih ni pitati kako im je prošao dan jer se moramo pripremiti na bar, pola sata priče o tome. Mnoge žene vole da pričaju i ako se na to podstaknu, ne prestaju! Kao navijene! Nije da muškarce ne zanima šta govore, ali - moraju li ispričati baš svaki detalj?!

Preterana osećajnost!
Mnoge žene svaka sitnica može rasplakati: tužan ili romatičan film, loša frizura ili slomljeni nokat i onda još očekuju od muškaraca da ih oraspolože! Što je mnogo - mnogo je! A ako nešto ne znaju, onda - teško njima (muškarcima)! Osim “Bit će bolje!” – muškarci nemaju pojma šta bolje reći u datim momentima. Ako se radi o opravdanom razlogu, još će se truditi, ali za NOKAT, stvarno, ne znaju šta da kažu - muškarčev mozak tu prestaje!

Zadiranje u naš prostor!
Žene imaju potrebu paziti i odgajati nas, te prisvajati naše stvari. One znaju koja frizura nam najbolje stoji, kakve cipele trebamo obući ili nam prekopaju ormar da pronađu košulju koju ćemo obući. Kako bi bilo da mi njima izbiramo što će danas obući ili im prekopamo ormar da nađemo nešto?... Bio bi to smak svijeta!!!
Ne možemo živeti s vama, ali ne možemo ni bez vas!!!

Niko nije savršen, ni muškarci, ni žene. Bitno je da prihvatimo svog partnera sa svim njegovim prednostima i nedostacima. A na navike koje nas nerviraju, već ćemo se, nekako, prilagoditi, ali - nek nam Bog pomogne.

Ovo se zove balansiranje:lol:
Da ne uvredis a opet bi da kazes sta imas.Ne,dragi prijatelju.Moras imati stav ako hoces postovanje.Mogu da filozofiram ovde do sutra.Pomirite se da su zene takve.Neke manje vise ali,takve..Uvek cemo biti ljubomorne na konkurenciju,uvek cemo komentarisati i kritikovati...To je jednostavo tako.....Sve sto si naveo gore je manje vise tacno ali,tesko da sta tu moze da se promeni.Ostaje vam ili da se pomiriti i prilagodite ili da nam se pridruzite:lol:

Ni nama nije lako sa vama ali,Boze moj.Ali ne kukamo toliko kao vi.
Retko koji muskarac zna da se obuce kako treba u pojedinim situacijama a i ti sto znaju su diskutabilni:lol:Mislim,koliko su muskarci:D Drugo,takav svinjac znate da napravite da je to neverovatno.Opet kazem,ima pedantnih ali u krajnjem slucaju,nazalost.

Osecajne,pa jesmo...Mislim,nije lepo kada toliko ljubavi i truda ulozimo u nesto a vi to ni ne primetite....Mi smo u stanju da jednu obicnu vazu sa cvecem aranziramo i dva tri sata...ili frizuru...
Ma...Do sutra bih mogla ali,mrzi me ..I onako je ovo pisano ko zna koliko puta.
Zakljucak:
Niko nije savršen, ni muškarci, ni žene. Bitno je da prihvatimo svog partnera sa svim njegovim prednostima i nedostacima. A na navike koje nas nerviraju, već ćemo se, nekako, prilagoditi

A ja baš sve to volim kod žena, izuzev prve stavke - volim kad su stvarno čedne i nežne.

Obzirom da u vezama najčešće pričam ja, valjda je u redu da i one sebi ponekad daju oduška. :) Zapravo, treba postojati balans, jer je veza bez komunikacije mrtva veza.

Sve ovo ostalo ih i čini tako divnim kakve jesu. Ne bih voleo devojku koju ne mogu da zaštitim, koja nije nežna i koja ne brine o tome šta osećam prema njoj, a kad to iskazuje na tako naivan i znatiželjan način - bar meni je to jako slatko, jer to znači da joj je jako stalo do toga šta mislim o njoj.

Emin@;bt110298:
Ovo se zove balansiranje:lol:
Da ne uvredis a opet bi da kazes sta imas.Ne,dragi prijatelju.Moras imati stav ako hoces postovanje.Mogu da filozofiram ovde do sutra.Pomirite se da su zene takve.Neke manje vise ali,takve..Uvek cemo biti ljubomorne na konkurenciju,uvek cemo komentarisati i kritikovati...To je jednostavo tako.....Sve sto si naveo gore je manje vise tacno ali,tesko da sta tu moze da se promeni.Ostaje vam ili da se pomiriti i prilagodite ili da nam se pridruzite:lol:

Ni nama nije lako sa vama ali,Boze moj.Ali ne kukamo toliko kao vi.
Retko koji muskarac zna da se obuce kako treba u pojedinim situacijama a i ti sto znaju su diskutabilni:lol:Mislim,koliko su muskarci:D Drugo,takav svinjac znate da napravite da je to neverovatno.Opet kazem,ima pedantnih ali u krajnjem slucaju,nazalost.

Osecajne,pa jesmo...Mislim,nije lepo kada toliko ljubavi i truda ulozimo u nesto a vi to ni ne primetite....Mi smo u stanju da jednu obicnu vazu sa cvecem aranziramo i dva tri sata...ili frizuru...
Ma...Do sutra bih mogla ali,mrzi me ..I onako je ovo pisano ko zna koliko puta.
Zakljucak:

Hm, citiraću jednu koleginicu, jeste iščupano iz konteksta, ali smisao se ne menja...
"... Mi žene smo evoluirale u takve kučke zadnjih 30 godina, da je to čudo jedno..." Sorry, ako se neka dama našla uvredjenom samo sam citirao...

The_Philosopher;bt110302:
A ja baš sve to volim kod žena, izuzev prve stavke - volim kad su stvarno čedne i nežne.

Obzirom da u vezama najčešće pričam ja, valjda je u redu da i one sebi ponekad daju oduška. :) Zapravo, treba postojati balans, jer je veza bez komunikacije mrtva veza.

Sve ovo ostalo ih i čini tako divnim kakve jesu. Ne bih voleo devojku koju ne mogu da zaštitim, koja nije nežna i koja ne brine o tome šta osećam prema njoj, a kad to iskazuje na tako naivan i znatiželjan način - bar meni je to jako slatko, jer to znači da joj je jako stalo do toga šta mislim o njoj.

Koliko imaš godina? :hahaha:

The_Philosopher;bt110306:
19 godina.

P.S. To što si se ti razočarao u žene jer te nijedna ne jebbe pet posto, pa sad ovde lečiš komplekse, nije moj problem. :)

Nema mesta ružnim rečima, samo sam ti hteo reći da ti treba iskustva. Ja naprotiv imam predivna iskustva i molio bih te da samo malo pažljivije pročitaš ceo blog...
Ja nemam nikakvih kompleksa, za razliku od nekih...

Pa i ja imam iskustva, nema to veze sa godinama. Sve što sam rekao je to da si ti ovde naveo stvari koje su po tebi univerzalno odbojne za muški rod, što nije tačno. Meni se većina ovih stvari dopada. Ili bi ti hteo devojku koja - ne želi pažnju, ne voli da se oseća zaštićenom, nije osećajna i ne voli da - tipično ženski - deli savete u vezi garderobe i tako tih stvari koje su bar meni strane? Pa to je esencija ženskog bivstvovanja na planeti čoveče, to ih i čini tako neodoljivima.

Udahni kiseonik udahni

aaa huuu phuuuuu

Jer je ono lista stvari koja je po svojoj nameni promašena. Kraj.

Back